Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Războiul dintre Ludovic Orban și Florin Cîțu, faza pe interceptări trunchiate și plângeri penale

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Cîțu Ludovic Orban Cîțu Orban

Războiul dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban devine unul din ce în ce mai urât, iar alegerile interne organizate în filiale scot la iveală vechi probleme ale PNL și arată un partid cu multiple tabere.

Unul dintre episoadele care s-au soldat cu un scandal de proporții a avut loc la Sectorul 5, filială din care face parte și Florin Cîțu, dar în care membrii au susținut echipa Orban.

În această filială, principalul susținător al lui Orban este Dragoș Tănăsoiu, fost șef al Corpului de Control. În preajma alegerilor, în presă au fost ”scăpate” o serie de înregistrări din care reiese faptul că Dragoș Tănăsoiu ar fi încercat să ofere bani membrilor PNL pentru a vota cu Ludovic Orban.

Într-o explicație oferită STIRIPESURSE.RO, Dragoș Tănăsoiu a explicat care a fost, de fapt, situația. ”Nu am încercat să dau bani pentru vot, din contră. Doamna respectivă m-a sunat și mă tot întreba de bani. Vă spun că și mie mi s-a părut puțin ciudat, dar respect fiecare membru PNL și am datoria de a-l asculta. În respectivele înregistrări, suma de bani (400 de lei n.r) venea de la participarea în secția de votare, la ultimele alegeri. Sunt înregistrări tăiate și lipite ca să dea bine. Eu pot să înțeleg spectaculosul înregistrărilor, dar vă spun că respectivele conversații au fost mult mai lungi, iar de acolo s-a tăiat doar cât să se dea apoi în presă”, ne-a explicat Tănăsoiu.

Mai multe detalii despre situația inițială AICI

Ulterior conversației telefonice, Tănăsoiu a revenit cu o serie de SMS-uri prin care arăta că nici nu se pune problema de bani oferiți în ziua votului pentru alegerile interne din PNL:

content-image

Dragoș Tănăsoiu a depus plângere penală împotriva femeii care l-a înregistrat și așteaptă ancheta poliției, în acest caz.

content-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.