Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Războiul riscă să ia amploare! Iranul avertizează asupra unor 'consecințe de anvergură' dacă Israelul continuă campania în Gaza

Israel Radar
nuclear iran

Jerusalem Post relatează că Iranul a trimis un mesaj privat Israelului, prin intermediul ONU, că ar putea interveni dacă Israelul îşi continuă campania militară în Gaza.

Raportul, preluat pentru prima dată de site-ul israelian de ştiri Walla, arată că Teheranul a avertizat asupra unor "consecinţe de anvergură" dacă bombardamentele Forţelor de Apărare ale Israelului în Gaza nu vor fi oprite, în timp ce diplomaţii lucrau febril pentru a împiedica escaladarea războiului dintre Israel şi Hamas într-un conflict regional care ar putea include Iranul şi gruparea militantă libaneză Hezbollah, scrie The Guardian.

Ministrul iranian de externe, Hossein Amir Abdollahian, s-a întâlnit sâmbătă la Beirut cu coordonatorul special al ONU pentru procesul de pace din Orientul Mijlociu, Tor Wennesland, pentru a discuta situaţia.

Ulterior, Amirabdollahian s-a întâlnit cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, la Doha, în Qatar, iar cei doi au convenit să continue cooperarea pentru a atinge obiectivele grupului, a precizat Hamas într-un comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.