Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Războiul' titanilor - Biden s-ar simți 'foarte norocos' să-l înfrunte din nou pe Trump în cursa prezidenţială din 2024

cnn.com
biden trump

Preşedintele SUA Joe Biden a apreciat joi că ar fi ''foarte norocos'' dacă s-ar înfrunta din nou cu republicanul Donald Trump în alegerile prezidenţiale din 2024, relatează AFP şi Reuters, potrivit Agerpres.

''Aş fi foarte norocos să am din nou acelaşi bărbat în faţa mea la următoarele alegeri'', a declarat democratul în vârstă de 79 de ani, în cadrul unei conferinţe de presă la Bruxelles, unde participă la o serie de summituri internaţionale.

Joe Biden, a cărui popularitate este foarte scăzută, a menţionat că iniţial nu intenţiona să candideze la Casa Albă, dar s-a răzgândit după o demonstraţie a extremei drepte la Charlottesville, în 2017.

Reuniunea începuse în seara zilei de 11 august, cu un marş al neonaziştilor şi al membrilor Ku Klux Klan care defilau la lumina torţelor lor. A doua zi, au izbucnit ciocniri între aceşti susţinători ai supremaţiei albilor şi contra-demonstranţii antirasişti.

Un simpatizant neonazist, James Fields, a intrat apoi cu maşina într-o mulţime de contraprotestatari, omorând o tânără de 32 de ani, Heather Heyer, şi rănind alte 19 persoane.

Preşedintele republican Donald Trump a denunţat violenţa ''de ambele părţi'', ceea ce i-a adus acuzaţia de mulţumire faţă de extrema dreaptă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.