Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzbunarea unui bărbat pe prietenul care întreba prea des de iubita lui: I-am zis că am omorât-o - Ce au descoperit polițiștii

Politia

Un bărbat din judeţul Botoşani i-a spus unui vecin că şi-a omorât iubita, după ce s-a săturat ca acesta să tot întrebe de ea. Vecinul a sunat imediat la 112 şi a alertat Poliţia, notează Antena3.

Grozăvenia ar fi avut loc în gospodăria unui bărbat din satul Draxini, comuna Bălușeni, aproape de miezul nopții. Apelantul a fost nimeni altul decât prietenul de pahar al presupusului criminal. Acesta și-a sunat vecinul pentru a-i propune să bea împreună o sticlă de bere. Doar că o întrebare a acestuia l-a deranjat peste măsură.

"El m-a sunat și m-a întrebat ce face Niculina, concubina mea. Păi eu te sunt pe tine noaptea să te întreb ce-ți face femeia? I-am zis că am omorât-o", a spus amuzat "criminalul", de 42 de ani.

"Eu l-am întrebat, sigur ai omorât-o? El a început chiar să plângă. Da, am omorât-o. Atunci ce să fac, am sunat la 112 și am anunțat crima", a explicat şi vecinul care a sunat la 112.

În scurt timp, la fața locului au ajuns echipaje de Poliție și Ambulanță. Doar ca salvatorii să descopere că nu este nicio femeie ucisă.

"Când au venit toți eu i-am zis, Niculina, uite că a venit poliția, că te-am omorât. Eu le-am spus și la polițiști și la salvare. Cine i-a chemat, ăla să plătească", a mai povestit iubitul femeii.

Și cel care a căzut în plasa sa era resemnat la final.

"Asta e, cum o vrea Dumnezeu. Eu suport comsecințele, dacă trebuie. Eu așa am crezut, că a omorât-o. A venit și ambulanța. I-a luat tensiunea. Era vie, nu era moartă", a încheiat apelantul ghinionist.

Polițiștii au luat-o pe femeie la sectie pentru a-i lua o declarație și pentru a stabili cu exactitate dacă a fost sau nu victima unei agresiuni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.