Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RAZIE Chef SPART la o pensiune lângă Timișoara: poliția a dat amenzi de 100.000 de lei și a făcut DOSARE penale

politia nu treceti

Poliţiştii din localitatea Giarmata, limitrofă municipiului Timişoara, au întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor pe numele administratorului unei pensiuni care a organizat o petrecere cu 17 participanţi şi au fost aplicate amenzi în valoare totală de aproape 100.000 de lei, a anunţat, sâmbătă, Poliţia Timiş.

În cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la o pensiune de pe raza localităţii Giarmata ar avea loc un eveniment privat, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020, conform Agerpres.

Citește și: Piperea, după scenele INCREDIBILE de la Foișor: Vom merge neabătuți către abis, pe mâna sigură, de felceri și șamani, a acestor demenți mesianici

"La faţa locului, poliţiştii au constatat că este vorba despre o petrecere, la care participau 17 persoane. Organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 12.500 de lei, iar cei 17 participanţi au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 85.000 de lei. Totodată, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor", precizează Poliţia Timiş.

Ieri, poliţiştii au procedat în mod similar la un local de jocuri de noroc din Giarmata, unde au aplicat amenzi de 35.000 de lei şi au întocmit dosar penal, pe numele a şase persoane aflate în club.

În această perioadă, este interzisă organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive), atât în spaţii deschise, cât şi în cele închise (saloane, restaurante, baruri, săli de evenimente etc.).

În cursul zilei de vineri, în intervalul orar 15,00 - 20,00, poliţiştii din Timişoara, alături de jandarmi, pompieri şi reprezentanţi din cadrul DSVSA, au organizat o acţiune punctuală pe raza municipiului. Au fost legitimate 110 persoane, au fost controlate 25 de autoturisme şi verificate 98 de societăţi comerciale.

În urma controalelor efectuate, poliţiştii au aplicat 50 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 19.355 de lei. Dintre acestea, 25 au fost aplicate pentru nepurtarea măştii sanitare, patru sancţiuni în valoare de 6.500 de lei pentru neefectuarea triajului epidemiologic şi trei, în valoare de 4.300 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea distanţei între mese la terase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.