Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Razie de amploare în județul Giurgiu: Poliția a aplicat sancțiuni de peste 36.000 de lei

europafm.ro
amenda politie

Peste 170 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 36.130 de lei, au fost aplicate în ultimele 24 de ore de poliţiştii giurgiuveni care au desfăşurat o razie generală la nivelul judeţului, pentru verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2 şi creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc, potrivit Agerpres.

"Poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului Acţiuni Speciale şi cei ai secţiilor de poliţie rurală, cu sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Giurgiu, au desfăşurat o razie generală la nivelul judeţului Giurgiu, pentru verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc, prevenirea faptelor contra patrimoniului, contra fondului forestier şi respectarea legislaţiei la regimul rutier. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 175 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 36.130 de lei, dintre care 119 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, zece la legea pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 44 la Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 şi două pentru alte încălcări ale normelor legale", se arată într-un comunicat de presă emis vineri de IPJ Giurgiu.

În cadrul acţiunii, au fost legitimate 608 persoane, controlate 358 de autovehicule şi 22 de mijloace de transport în comun şi verificate 49 de societăţi comerciale.

De asemenea, poliţiştii au constatat două infracţiuni în flagrant, dintre care una la regimul rutier privind conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi una la regimul silvic privind tăierea fără drept de arbori din fondul forestier, au reţinut şapte permise de conducere, fiind retrase totodată cinci certificate de înmatriculare şi cinci seturi de plăcuţe de înmatriculare.

Poliţiştii giurgiuveni vor acţiona în continuare în vederea prevenirii răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2, dar şi pentru asigurarea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.