Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Razie în București: Polițiștii au dat 174 de amenzi și au constatat 20 infracțiuni

Poliţiştii Brigăzii Rutiere din cadrul Poliţiei Capitalei au organizat, în acest week-end, pe timp de noapte, ample acţiuni în trafic, în urma cărora au aplicat 174 de amenzi contravenţionale şi au constatat 20 de infracţiuni. Un şofer drogat, care a fugit la vederea poliţiştilor, a fost oprit după o urmărire în trafic, oamenii legii găsind asupra lui substanţe ce par a fi din categoria stupefiantelor, conform news.ro.

Bilanţul acţiunilor desfăşurate de către poliţiştii rutieri din Capitală în nopţile de vineri spre sâmbătă şi sâmbătă spre duminică arată că aceştia au aplicat 174 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 124.400 de lei şi au deschis 17 dosare penale vizând comiterea a 20 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. În plus, în timpul acţiunilor au fost reţinute 60 permise de conducere, în 23 dingtre cazuri sancţiunea fiind aplicată pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, 13 permise fiind reţinute pentru infracţiunile la regimul rutier, 12 şoferi având suspendat dreptul de a conduce pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului electric şi alţi şapte pentru depăşirea vitezei cu peste 50km/h. De asemenea, au fost reţinute 17 certificate de înmatriculare, majoritatea pentru deficienţele tehnice constatate la autovehicule.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii au urmărit în trafic un şofer care, drogat fiind, a refuzat să oprească la semnalele Poliţiei Rutiere.

„În noaptea de 22/23 octombrie a.c, poliţiştii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat un conducător auto care a evitat contactul direct cu aceştia. S-a procedat la urmărirea autovehiculului, efectuându-se somaţii de oprire, prin semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei, conducătorul auto continuându-şi însă deplasarea. Pe strada Almaşul Mare, conducătorul auto a abandonat autoturismul, deplasându-se pe jos. Agenţii de poliţie au procedat la urmărirea acestuia, pe jos, iar la scurt timp, persoana în cauză a fost imobilizată şi încătuşată, stabilindu-se faptul că este vorba de o persoană în vârstă de 32 de ani. În urma testării cu aparatul DrugTest, a rezultat prezenţa în organism a unei substanţe psihoactive, iar cu această ocazie a fost efectuat controlul corporal, fiind găsită asupra sa o substanţă vegetală de culoare închisă cu miros înţepător”, transmite Poliţia Capitalei.

Verificările făcute în bazele de date cu privire la şoferul fugar au arătat că acesta avea suspendat dreptul de a conduce. Pe numele lui a fost deschis dosar penal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.