Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Razie în Caraș-Severin! Opt mandate de percheziţie domiciliară au fost puse în aplicare pentru nerespectarea regimului armelor

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Opt mandate de percheziţie domiciliară au fost puse în aplicare, sâmbătă, pe raza oraşului Anina, în cadrul unor dosare penale privind săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

"Poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Anina, împreună cu specialişti din cadrul Serviciilor de Investigaţii Criminale, Investigarea Criminalităţii Economice, Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi Combaterea Crimei Organizate Caraş-Severin, au pus în executare, pe raza oraşului Anina, opt mandate de percheziţie domiciliară, emise de Judecătoria Oraviţa, în cadrul unor dosare penale privind săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept. Vizate sunt cinci persoane, cu vârste cuprinse între 31 şi 46 de ani, din Anina, bănuite că în data de 6 noiembrie, în jurul orei 19,00, pe fondul unui conflict spontan izbucnit în faţa casei uneia dintre acestea, ar fi folosit fără drept o armă, deţinută ilegal. În urma încăierării, trei dintre cei implicaţi au necesitat îngrijiri medicale", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

Citește și: Un român care trăiește în Italia și-a găsit de lucru după ce a modernizat, sub formă de voluntariat, un parc și un loc de joacă

În urma percheziţiilor, la adresele persoanelor bănuite au fost găsite două arme de tip pistol, una de tip airsoft şi una posibil letală, un amortizor, cartuşe, o pungă cu bile de tip airsoft şi obiecte contondente (bâte de baseball, răngi metalice), toate fiind ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor şi documentării întregii activităţi infracţionale.

La activităţi au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Caraş-Severin, a precizat Alina Boeru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.