Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Ștefănescu, șoferul care a împărțit România în două tabere, RUPE TĂCEREA - De ce a plecat din țară

Inquam Photos / Octav Ganea
razvan stefanescu

Informații neștiute despre proprietarul mașinii cu număr anti - PSD ies la iveală. După ce, astăzi, bărbatul a rămas fără plăcuțele de înmatriculare și s-a ales cu dosar penal, pentru că, susține Poliția Română, plăcuțele preferențiale de pe teritoriul Suediei nu ar fi valabile și în România, acesta a oferit informații neștiute despre viața sa.

Răzvan Ștefănescu, șoferul autoturismului Audi înmatriculat în Suedia cu numerele preferențiale M..E PSD căruia Poliția Rutieră i-a deschis dosar penal luni este cetățean român cu rezidență în Suedia, plecat din țară în urmă cu doi ani și jumătate, scrie G4 Media.

”Am plecat cu toată familia pentru binele copilului”, a declarat Răzvan Ștefănescu (45 de ani) pentru G4Media.ro. El lucrează ca șofer pe camion în Suedia. Răzvan Ștefănescu a mai spus pentru G4Media.ro că nu are cetățenie suedeză.

În ceea ce privește automobilul cu numărul M..E PSD, Răzvan Ștefănescu a declarat pentru G4Media.ro că l-a înmatriculat în luna iunie, iar autoritățile din Suedia i-au transmis că poate circula pe tot teritoriul Uniunii Europene.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Șoferul mașinii cu numere M..E PSD a rămas fără permis și fără plăcuțe de înmatriculare - Reacția șoferului

Întrebat de G4Media.ro dacă a avut probleme la intrarea cu mașina în România, el a spus că nu, la fel cum nu a avut probleme nici la controlul poliției rutiere de vineri. ”M-au oprit polițiștii în Craiova și mi-au spus că sunt valabile”, a declarat Răzvan Ștefănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.