Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Andronic, împrumutat de CFR Cluj la Academica Clinceni

gsp.ro
Academica Clinceni

CFR Cluj l-a împrumutat un sezon pe jucătorul Răzvan Andronic la Academica Clinceni, informează gruparea ilfoveană, potrivit news.ro.

Mijlocaşul, în vârstă de 20 de ani, a juca campioantul precedent opt meciuri pentru FC Botoşani. A marcat o dată în victoria cu 2-0 a Botoşaniului de pe terenului celor de la FCSB.

Citește și: DOCUMENTE EXPLOZIVE - Apa pretins potabilă de la fântânile publice din Sectorul 2 NU ESTE POTABILĂ! Conține microbacterii peste limita legală, inclusiv E-Coli

"Mă simt excelent şi sunt fericit. Am observat că aici este un grup frumos, unit şi care nu cedează fără luptă niciun duel. Mă pregătesc bine şi sper să joc cât mai mult şi să marchez cât mai multe goluri. Asta ar fi ca obiectiv individual, iar ca obiectiv de grup, sper să ne clasăm cât mai sus în clasament şi să facem o figură frumoasă în acest sezon", a declarat noul mijlocaş al echipei Academica Clinceni

"Este un copil bun. A făcut meciuri bune la FC Botoşani. Într-adevăr are o perioade de inactivitate, din diverse motive, dar uşor-uşor îl vom aduce şi pe el la o formă bună. Este un jucător care are calitate şi sunt sigur că ne va ajuta", a spus antrenorul Ilie Poenaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.