Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Burleanu a clarificat situaţia stadionului Arcul de Triumf: FCSB poate juca pe noua arenă

Ziua de Constanta
Razvan Burleanu

Noul stadion Arcul de Triumf va fi gata la finalul lunii iulie şi va avea o capacitate de 8.000 de locuri. Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că arena „îndeplineşte condiţiile de organizare a meciurilor de fotbal”, anunță MEDIAFAX.

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a clarificat situaţia stadionului Arcul de Triumf, care va fi gata în această vară.

Citește și: Avertisment dur fără precedent al lui Raed Arafat: Este posibil să ajungem într-o situaţie mult mai gravă decât cea prin care am trecut

„Federaţia Română de Fotbal precizează că terenul de la stadionul Arcul de Triumf îndeplineşte condiţiile de organizare a meciurilor de fotbal, conform caietului de sarcini aferent unui stadion de categoria UEFA IV. Stadionul face parte din programul EURO 2020, precum şi din proiectul EURO 2021 la Under 19, turneu pe care România îl va organiza în vara viitoare”, a declarat Răzvan Burleanu pentru MEDIAFAX.

Astfel, echipele de fotbal vor putea juca pe stadionul Arcul de Triumf, dar numai dacă Federaţia Română de Rugby va permite acest lucru. La finalul procesului de modernizare, arena de lângă Mănăstirea Caşin din Bucureşti va trece în administrarea FR de Rugby.

Citește și: Atenție! Cine nu e obligat să poarte mască la intrarea în supermarket sau în spațiile închise

Alin Petreche, preşedintele Federaţiei Române de Rugby, a declarat că nu ştie dacă terenul de pe noua arenă se încadrează în cerinţele UEFA pentru a putea găzdui meciuri de fotbal.

Gigi Becali a declarat în urmă cu o săptămână, pentru MEDIAFAX, că Arcul de Triumf va fi stadionul echipei FCSB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.