Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Burleanu: Mâine avem o întâlnire cu reprezentanţii MTS. Considerăm că, acum, există un risc mai mare de infectare la terase decât pe terenul de fotbal

Ziua de Constanta
Razvan Burleanu

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că va avea, miercuri, o întâlnire cu reprezentanţii MTS, în care principiul de la care va porni discuţiile va fi că în momentul de faţă există un risc mai mare de infectare la terasă decât pe terenul de fotbal. În ceea ce priveşte costurile testării pentur coronavirus, federaţia va crea un fond de sprijin pentru cluburi, anunță news.ro.

“Mâine am programat o întâlnire cu reprezentanţii MTS, nu ştiu dacă vor participa şi reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii. Principiul de la care vom pleca este că considerăm că în momentul de faţă există un risc mai mare de infectare la terasă decât pe terenul de fotbal”, a spus Burleanu.

Citește și: Anunț neașteptat! Ce premier va pune PSD după moţiune

El a menţionat că federaţia cu poate strânge banii necesari pentru testarea tuturor jucătorilor din competiţiile sale. “FRF, dacă şi-ar dori să vândă această clădire, cele două baze sportive, nu va reuşi să strângă aproximativ 20 de milioane de euro de care am avea nevoie ca să îţi testăm pe toţi jucătorii din competiţiile organizate de federaţie. Federaţia va crea un fond de sprijin pentru toate cluburile care vor reuşi să reia competiţia. Urmează să decidem. FRF nu a primit niciun ban de la UEFA, urmează să încaseze nişte fonduri de la UEFA şi FIFA până în vara anului următor, parte din aceşti bani se vor duce în continuare pentru organizarea tuturor activităţilor FRF, fondurile au acest corespondent. FRF şi partenerii săi vor crea un fond de sprijin pentru toţi membrii săi”, a afirmat Burleanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.