Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Burleanu, prima reacție la stenogramele INCENDIARE de la FRF: Remarc o oarecare invidie

Ziua de Constanta
Razvan Burleanu

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, reacționează la stenogramele incediare de la ultima ședință a FRF, în care se arată cum îi organiza pe oamenii din Federație pentru alegeri. Burleanu susține că el și cei din FRF nu au făcut nimic ilegal și chiar remarcă o oarecare indivie pentru modul în care echipa lui s-a organizat.

Citește și: STENOGRAME INCENDIARE - Cum și-a aranjat Răzvan Burleanu alegerile la FRF/AUDIO

Citește și: Tensiuni în interiorul coaliției PSD-ALDE: oamenii lui Tăriceanu se consideră trădați de PSD/SURSE

"Primul lucru care reiese din stenograme este că nu vorbim despre nimic ilegal în procesul de organizare a alegerilor. Chiar mă bucur că Gazeta Sporturilor a lăsat în transcrierea apărută poziția mea clară că tot ceea ce facem trebuie să fie în limitele legalității.

Remarc apoi o oarecare invidie despre modul cum ne-am organizat: pragmatic, atenți la toate detaliile. Am căutat să ne organizăm cât mai bine pentru alegeri și nu văd absolut nicio problemă în acest fapt. Fiecare candidat trebuie să muncească pentru a-și maximiza șansele de victorie. Ședința nu a fost nici pe departe secretă, a fost organizată la FRF, în toiul zilei.

Sunt dezgustat de toate aceste interpretări cu iz conspiraționist. În 2014 eram oamenii serviciilor, apoi ai nu știu cărui partid sau om politic. În 2018 am organizat o ședință de management electoral chipurile ”secretă” și ”cinică”. Toate acestea sunt explicații fantasmagorice care încercă să ascundă un adevăr extrem de simplu: am câștigat și în 2014, și acum, în 2018, pentru că membrii FRF nu-și mai doresc să fie guvernați de vechile grupuri de interese din fotbal" a declarat Răzvan Burleanu, informează realitatea.net.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.