Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Cuc a EXPLODAT: Promisiunile PNL sunt BALOANE de săpun, ASTA e dovada

Agerpres
Razvan Cuc

Promisiunile cu care actuala guvernare vine în faţa românilor, disperată să îi convingă să o lase la putere, sunt baloane de săpun, a declarat, luni, într-un comunicat de presă, remis AGERPRES, deputatul PSD Răzvan Cuc.

"Vorbe goale! Nimic din ce anunţă PNL cu surle şi trâmbiţe nu este sustenabil! Liberalii au extrem de multă fantezie când propun măsurile de guvernare şi reuşesc să se autodepăşească cu minciunile privind binele pe care îl vor românilor. Ideile pe care au anunţat că le-ar pune în practică în anii următori sunt baloane de săpun şi cetăţenii s-au săturat să le asculte. De fapt, ei nici nu au un program de guvernare, pentru că înşiruirea de măsuri nu are o viziune clară asupra ceea ce vor să facă", a declarat fostul ministru al Transporturilor.

Răzvan Cuc a subliniat că, după un an de guvernare, PNL nu este capabil să vină cu soluţii la problemele grave pe care le-a creat.

Citește și: Decizie de ULTIMĂ ORĂ în Spania: ce OBLIGAȚIE au românii care vor să intre în țară

"Asta e o dovadă că în tot acest timp nu au fost în stare să le identifice şi să caute soluţii. S-au agitat continuu să vadă ce mai e de furat, de distrus, ce licitaţii mai pot truca, sfidând, efectiv, nevoile reale ale ţării. De aceea s-a ajuns unde s-a ajuns! Puteau să se uite în jur, căci în România şi în lumea largă, cu toţii ne confruntăm cu pandemia! Concret, cum vor ei să îi ajute pe români să depăşească această grea problemă? Ţin spitale blocate, nu sunt cadre medicale care să îi salveze pe pacienţi, stau cronicii acasă pentru că nu au unde merge pentru a fi văzuţi de către specialişti! Nu este posibil să ai pe conştiinţă atâtea suflete care mor nevinovate, pentru că nu au acces la asistenţă medicală, dar în continuare să te ţii băţos! Să mai vorbim despre faptul că nu au luat şi nici nu anunţă măsuri pentru a salva sectoarele pe care le-au ignorat cu desăvârşire, precum Agricultura, Transporturile, industria ospitalităţii?!", a explicat Răzvan Cuc.

Parlamentarul social-democrat a menţionat că Guvernul PNL a anunţat, în iulie, că România primeşte 80 de miliarde de euro de la UE pentru proiecte, dar în realitatea, suma este de 30 de miliarde euro.

"Din vară până în toamnă au pierdut deja 50 miliarde euro şi îşi fac un titlu de glorie că mai nou putem accesa proiecte în limita a 30 de miliarde de euro. Pe ce lume trăim? Toate ţările sunt conduse de oameni interesaţi de binele cetăţenilor, dornici să atragă fonduri nerambursabile, să identifice măsuri reale pentru protecţia populaţiei... România parcă e condusă de cei mai mari duşmani! Cum crede PNL că va mai rămâne la guvernare? Aproape nu mai are ce să distrugă!", a declarat Răzvan Cuc.

Deputatul PSD a spus că viitorul României trebuie dezvoltat pe seama unor strategii clare, cu măsuri care să vină în sprijinul cetăţenilor, şi nu un viitor în care 5 milioane de pensionari vor pierde puterea de cumpărare, numărul angajaţilor se va împuţina, salariile vor fi tăiate şi alocaţiile vor rămâne nemajorate, în ciuda prevederilor legale.

"Cel mai grav este că în continuare pentru un milion de copii va fi îngrădit dreptul la educaţie, pentru că nu li se alocă tablete sau calculatoare. Aceste suflete nevinovate rămân condamnate la sărăcie extremă. Aşa cum rămân condamnaţi bunicii, părinţii, care suferă în casele lor de boli care îi macină zi de zi! Ce face PNL pentru ţara aceasta? Care ar fi logica pentru a rămâne la guvernare? E un vis sinistru ca după 6 decembrie să mai fie ei în fruntea ţării. Liberalii trebuie să dispară definitiv de la conducerea României. PSD este singura alternativă salvatoare", a conchis Răzvan Cuc.

Răzvan Cuc deschide lista de candidaţi la Senat a PSD Neamţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.