Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Cuc ia măsuri draconice în ministerul Transporturilor

Inquam Photos / George Calin
razvan cuc

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a transmis sâmbătă că directorul din minister care se ocupă cu monitorizarea lucrărilor de infrastructură mare se va `muta pe șantiere' începând de luni, în caz contrat va fi schimbat din funcție:

  • Am văzut și eu graficul cu cei 61 de km, prezentat de către directorul din minister care se ocupa de direcția de finanțare europeana și programul infrastructură mare (POIM) și am o veste să-i dau: de luni, directorul Costache se va muta pe santiere să vadă diferența dintre optimist și realist. Eu înteleg că nu vede din birou cum se toarnă asfalt pe santiere, așa că m-am gândit să îl ajut să vadă și să înțeleagă. Domnul Costache are departament de monitorizare a lucrărilor. Și unde poți să vezi mai bine cum merg lucrările decât de pe șantiere. Dacă nu vrea să facă acest lucru, cred că putem găsi pe cineva care să vadă eforturile care se derulează pentru a respecta termenele de finalizare a lucrărilor.
  • Acum, o să fac eu o completare la graficul prezentat de directorul Costache.
  • După cum știți, estimarea de 180 de km a fost facută de către domnul Neaga, care nu mai este in fruntea CNAIR.
  • Si la fel de bine stiti ca atunci cand am preluat mandatul de ministru am zis ca o sa vin cu propria mea estimare, in functie de ceea ce gasesc pe santiere.
  • Am fost in fiecare saptamana pe santierele in lucru si am luat toate masurile pentru ca lucrarile sa fie finalizate la termen, iar acolo unde situatia s-a impus am rupt contractele, asa cum ati vazut.
  • La sfârsitul acestei luni dăm în folosinta doua tronsoane de autostrada, lotul 3 si lotul 4 de la Lugoj-Deva , suntem în avans pe Sebeș-Turda, Iernut - Chetani, bucățile din autostrada Moldovei (VO Bacau) și cea de la Cristian-Râșnov, deci se prefigurează in jur de 100 km dați in trafic

Citește și: Cozmin Gușă prezice arestări, un joc dublu în PSD și ridică suspiciuni despre lobby-ul lui Iohannis pentru Kovesi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.