Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Cuc iese tare la atac: 'Promises made, promises kept ...by PSD!'

Inquam Photos / Octav Ganea
razvan cuc

Fostul ministru PSD al Transporturilor, Răzvan Cuc, îl contrazice pe ministrului Finanțelor, Florin Cîțu, pe tema autostrăzii Sibiu-Pitești.

„Când n-ai nicio realizare, te lauzi cu realizările altora. Guvernul LucoVID s-a obișnuit să se laude cu realizările Guvernului PSD. E de înțeles. Ei nu au nicio realizare! Ministrul Cîțu și colegii dânsului se laudă cu finanțarea europeană pentru prima autostradă care va traversa Carpații: Sibiu-Pitești. Nu cred că își imaginează cineva că Guvernul LucoVID a cerut finanțare, iar Comisia Europeană a zis a doua zi: ”pentru domnul Orban?! APROBAT!”. Nu! Licitația de proiectare și execuția au fost lansate în iulie 2017, iar contractul de finanțare a fost semnat în 4 Noiembrie 2019, când eu conduceam ministerul Transporturilor, iar la Palatul Victoria se aflau oameni competenți, cu viziune”, a scris Răzvan Cuc pe Facebook.

„Domnule Cîțu, #RomaniiTrebuieSaStie că dumnevoastră îî mințiți cu nerușinare. Cererea de finanțare pentru Autostrada Sibiu-Pitești a fost transmisa către Comisie în 25 Octombrie 2019. Atunci, Guvernul PSD a solicitat Comisiei Europene 875 milioane de euro, ceea ce reprezintă 85% din valoarea totală a construcției autostrăzii. Restul trebuie să vină de la bugetul de stat, bineînțeles. Și da, vă dau dreptate! Românii trebuie să știe că PSD a cerut Comisiei Europene bani pentru autostradă și această solicitare a și fost aprobată, iar acum putem spune că peste alți trei ani românii vor ajunge în mai puțin de o oră de la Sibiu la Pitești”, a mai scris fostul ministru.

„Domnule Cîțu, vă dau o veste proastă. În #RomaniaFaraPSD nu ar exista nici autostrăzi, nici proiecte, nici finanțări. De când sunteți la guvernare nu ați avut niciun proiect de viitor, nu aveți nicio viziune, faceți doar ”cârpeli”, iar când vine vorba de proiecte vă lăudați cu cele începute de PSD doar, doar mai faceți rost de un vot. Promises made, promises kept ...by PSD!”, a conchis social-democratul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.