Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Cuc pune biciul pe constructorii autostrăzii Comarnic-Brașov - Se va lucra și noaptea

razvan cuc

Prezent pe șantirul viitoare autostrăzi Comarnic-Brașov, ministrul Răzvan Cuc s-a declarat mulțumite de mobilizarea antreprenorului român care execută lucrarea și este convins că tronsonul va figata până la sfârșitul anului. Pentru aceasta programul va fi prelungit astfel încât să se lucreze și noaptea.

„Am decis să fac o vizită pe şantierul autostrăzii Braşov-Râşnov, unde ştiţi că am deschis lucrările în urmă cu două săptămâni, vedeţi că se lucrează. Este un proiect unde am spus că vom aplica o metodă nouă, aceeaşi pe care o aplicăm aici o aplicăm şi pe Autostrada Transilvania pe secţiunea Biharia -Borş. Dăm bani suplimentari constructorului ca să lucreze în permanenţă (...) Ritmul este unul bun, constructorul - român - îşi asumă să finalizeze acest obiectiv înainte de termenul stipulat în contract"

„Mobilizarea este buna, se lucreaă de la 7 la 2o, inclusiv în weekend se va introduce și programul de noapte în așa fel în cât tronsonul să fie gata până la sfarșitul acestui an” a declarat Răzvan Cuc la Realitatea TV

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.