Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Cuc pune PRESIUNE pe șeful CFR: 'Eu nu pot să IMPUN Consiliului de Administrație. Eu aș fi făcut un pas în spate'

Jurnal Giurgiuvean
razvan cuc

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, luni, că dacă ar fi fost în locul lui Leon Bărbulescu ar fi făcut un pas în spate de șa șefia CFR Călători, precizând că a discutat cu reprezentanții Consiliului de Administrație și cei din Adunarea Generală și așteaptă să ia măsurile care se impun, conform Mediafax.

Citește și: Călin Nistor, ANUNȚ BOMBĂ - Mai multe RECHIZITORII ale DNA au fost infirmate: 'Sunt mai multe încălcări ale normelor procedurale'

„Am avut discuția în cursul acestei dimineți cu Consiliul de Administrație și cu reprezentanții din Adunarea Centrală și aștept să ia măsurile care se impun. Eu nu pot să impun Consiliului de Administrație. Eu mă așteptam ca domnul director, indiferent că vorbește de CFR Infrastructură, sau de CFR Marfă, dânsul trebuia să cunoască bugetul proiectele, sunt lucruri elementare. Eu, sincer, în momentul care s-au petrecut cele trei lucruri neplăcute, eram în minister, am convocat secretarul de stat responsabil pentru CFR, mă așteptam să mă contacteze dânsul și să-mi spună despre aceste evenimente, nu să aflu din presă. Asta depinde de dânsul. Eu, în locul dânsului, aș fi făcut un pas în spate”, a declarat Răzvan Cuc, luni la Parlament.

Declarațiile ministrului Transporturilor vin în contextul în care directorul general al CFR, Leon Bărbulescu, a spus că dormea când a fost întrebat, la Antena 1, despre locomotivele deraiate sâmbătă. Cuc a mai spus că, în cursul zilei de sâmbătă, s-a comunicat dezastruos cu privire la acele incidente. Mai exact, Bărbulescu a afirmat, într-un interviu telefonic pentru Antena 1 despre locomotivele deraiate în cursul zilei de sâmbătă, că nu s-a întâmplat nimic grav și că a fost „trezit din somn”.

Leon Bărbulescu, directorul general al CFR Călători, a explicat, pentru MEDIAFAX, perspectiva sa în ceea ce privește incidentele în care a fost implicat în ultimele două zile.

Directorul de la CFR Călători a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu consideră . „Domnișoara reporteră de la Antena 1, de la Observator, a tot insistat să îi spun care sunt problemele de linie, de linie. «Domnișoară, iertați-mă, acum m-am trezit din somn». Cu ce am greșit că am spus un adevăr?”, a mai spus Bărbulescu.

Mandatul lui Bărbulescu expiră la data de 20 martie 2019. Acesta a fost instalat în funcție la data de 21 martie 2018, iar acum se află, din punct de vedere legal, la al doilea mandat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.