Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Cuc spune că Guvernul nu e întreg la cap: Dle Orban, unde ați vrea să fiți tratat de coronavirus, la Suceava sau la Matei Balș?

Inquam Photos / Octav Ganea
razvan cuc

Fost ministru al Transporturilor, deputatul PSD Răzvan Cuc, are joi o reacție dură după ce Adrian Streinu-Cercel a fost demis de la conducerea Comisiei anti-COVID a Ministerului Sănătății:

  • „E printre rarele momente, de când mă știu, când am vazut cum un somer ajuns premier îngenucheaza experienta si profesionalismul unui expert, unui profesor, a doctorului Streinu Cercel. Cum este posibil asa ceva? Ce experienta sau expertiza or avea Orban si gasca lui de smecheri in lupta anti COVID? N-am vazut nimic, dar nimic in afara de combinatiile pe care le fac acum sub umbrela starii de urgenta. Scuze! Am vazut inconsecventa in actiuni si declaratii (mai ales) in aceste zile, cat n-am vazut vreodata.
  • Intreb si eu (dar nu pentru un prieten) cum a fost sanctionat Catu care a dat bir cu fugitii inainte sa fie validat de Parlament? Va reamintesc ca tot jocul lui Iohannis si Orban de-a guvernul si anticipatele au costat tara enorm in lupta cu Coronavirus. Daca lucrurile nu au evoluat grav la noi, a fost si datorita faptului ca populatia a inteles sa stea in case si asta NU la indemnul presedintelui si a premierului ci la indemnul specialistiilor, pe care Orban, cu o sete de om ahitiat dupa puterea totala, ii executa ca sunt mai apreciati de popor decat este el.
  • Aceasta gasca PNL-ista are in cap doar un singur lucru: procentele si atat. Nu a existat niciun guvern intreg la cap, care in aceasta perioada sa se razbune pe vreun specialist care a tinut in frau epidemia. Nu vreau sa fiu cinic, asa cum sunteti dumneavoastra, dar v-as adresa o intrebare!!! Sunt curios domnule Orban daca, Doamne Fereste, sunteți in situatia sa aveti probleme din cauza noului coronavirus, unde ati vrea sa fiti tratat, la Suceava (de managerul domnului Flutur) sau la Matei Bals? Nici nu trebuie sa-mi raspundeti!!! Sper, din suflet, sa nu va gasiti intr-o astfel de dilema”

Vezi si: VIDEO Rareș Bogdan știe când ne ducem la urne: 'Alegerile generale vor fi în 5 decembrie, cele locale la sfârșit de septembrie' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.