Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Lucescu s-a dus în Arabia Saudită: Azi semnează un mega-contract cu Al Hilal

www.gsp.ro
Răzvan Lucescu

Tehnicianul Răzvan Lucescu a plecat de la PAOK, iar în urma sa a lăsat cel puțin un oraș trist. Grecii l-au transformat pe antrenorul român într-un erou după ce a urcat-o pe echipa din Salonic pe cea mai înaltă treaptă în campionatul elen.

Cu toate aceste perfomanțte (campionatul și Cupa Greciei), Lucescu jr. nu a reușit să îi convingă pe cei din conducere să aibă grijă la transferurile pe care le vor face. Unii dintre cei mai importanți oameni din lotul lui PAOK, mijlocașii Shakov şi Canas au fost vânduți, iar echipa s-a slăbit. În plus, potrivit Digi Sport, Răzvan nu a fost consultat la niciuna dintre mutările făcute în această vară. Aceste motive l-au determinat pe fostul tehnician al Rapidului, dar și selecționer al României să încheie socotelile cu gruparea elenă, scrie mediafax.ro.

Citește și: Cozmin Gușă face noi comentarii! ‘Viorica Vasilica Dăncilă s-a impus ca fiind serioasă și tare pe tocuri și a predat ștafeta, ca să râdem de cineva la nivel de PSD’

"Perioada Lucescu a fost o paranteză de doi ani pentru noi faţă de nebunia cu care eram obişnuiţi. De mâine ne întoarcem la cum eram înainte", a afirmat unul dintre jurnaliştii care se ocupă de PAOK.

Răzvan Lucescu a revenit în țară, iar duminică, 30 iunie, urmează să pună la punct toate detaliile cu noul său club, Al Hilal. Acesta va semna la începutul săptămânii viitoare și se va întâlni cu echipa în Austria, acolo unde vor susține primul cantonament. Al Hilal va plăti celor de la PAOK clauza de reziliere de două milioane de euro a antrenorului român, care va primi patru milioane de euro pe an de la arabi.

Citește și: Sorin Grindeanu transmite un mesaj! ‘Te-a fluierat’

Telekom Sport scrie că Lucescu jr. a ajuns în atenţia arabilor datorită lui Cosmin Olăroiu. După ce a pregătit-o pe Al Hilal între 2007 şi 2009, actualul antrenor al lui Jiangsu Suning a fost dorit din nou, la începutul acestui an, pe banca celui mai titrat club din Arabia Saudită.

Deşi a refuzat să revină la Al Hilal, Olăroiu a rămas în relaţii foarte bune cu oficialii clubului, iar acum l-a recomandat pe Răzvan Lucescu arabilor.

Citește și: Adrian Năstase lansează o serie de propuneri! ‘Nu este suficient’

Înainte să părăsească Salonicul, Răzvan Lucescu a transmis un mesaj de mulţumire celor care au lucrat cu el şi au fost alături de PAOK.

"Sunt momente în viață în care trebuie să iei decizii dificile. Plecarea mea de la PAOK este una dintre ele. Când ești emoțional alături de o echipă, nu e niciodată momentul potrivit, dar știi în sinea ta care este momentul potrivit pentru a urma o altă cale, înainte de a fi rănit și de a suferi. Din păcate, este momentul să ne spunem ‘La revedere’.

Citește și: Anunț făcut de Florin Iordache! ‘Putem comunica mult mai bine’

Am petrecut la PAOK cei mai buni doi ani din viaţa mea. Împreună am demonstrat că avem puterea să trecem peste orice dificultate. (…) Le mulţumesc în primul rând domnului Ivan Savvidis şi familiei sale pentru încrederea şi dragostea lor pentru PAOK, lui Makis Gagatsis, Mariei Goncareva şi întregii conduceri pentru cooperare, tuturor celor care au muncit zilnic şi din greu alături de mine la baza de pregătire, pentru dăruire.

Aş vrea să le mulţumesc jucătorilor mei fantastici şi tuturor fanilor PAOK pentru susţinerea lor imensă. Plec având certitudinea că PAOK are mentalitatea, puterea şi calitatea să continue să câştige trofee, pentru că le merită", a afirmat Lucescu, pentru site-ul oficial al lui PAOK.

Citește și: Cozmin Gușă face noi comentarii! ‘Viorica Vasilica Dăncilă s-a impus ca fiind serioasă și tare pe tocuri și a predat ștafeta, ca să râdem de cineva la nivel de PSD’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.