Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Marin a impresionat la debutul pentru Ajax, în Supercupa Olandei

ajax.nl
Răzvan Marin, Ajax

Răzvan Marin (23 de ani) a făcut un meci perfect la debutul pentru Ajax, în Supercupa Olandei, cu PSV. Românul a avut o prestaţie foarte bună la centrul terenului, alături de Daley Blind.

Cei doi au făcut jocul de la mijloc şi au atins balonul de cele mai multe ori: Marin de 78 de ori, iar olandezul de 80 de ori. Ajax Amsterdam a cucerit, sâmbătă, Supercupa Olandei, după ce s-a impus în faţa rivalei PSV Eindhoven, scor 2-0. Răzvan Marin a fost integralist pentru "lăncieri", trecându-şi în cont primul trofeu. Partida de pe Amsterdam Arena a început cum nu se putea mai bine pentru Ajax. Echipa lui Răzvan Marin a deschis scorul după doar 35 de minute, prin Kasper Dolberg, care a primit o pasă excelentă în careu de la Van De Beek şi l-a învins pe Zoet, conform Mediafax.

Echipa lui Erik Ten Hag a continuat să domine partida, iar Daley Blind a stabilit scorul final al partidei, 2-0, în minutul 53. Fostul jucător de la Manchester United a înscris cu un şut din afara careului. În ciuda faptului că oaspeţii au reclamat un fault comis de Tadic înaintea golului, arbitrul a validat reuşita după consultarea VAR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.