Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Marin declară: Trebuie să fim uniţi până la capăt şi să avem un singur obiectiv în minte, să ajungem la Euro anul viitor

digisport.ro
euro 2024

Jucătorul Răzvan Marin a declarat, marţi, că naţionala României trebuie să câştige meciurile cu Belarus şi Andorra, din preliminariile Euro-2024. El consideră că jucătorii sunt un grup unit, cu un singur obiectiv, calificarea la CE.

"Ne aşteaptă două meciuri importante, pe care trebuie să le câştigăm. Trebuie să fim uniţi până la capăt şi să avem un singur obiectiv în minte, să ajungem la Euro anul viitor. Avem un grup unit, frumos, am crescut mulţi împreună, am jucat împreună, împotriva şi asta a dus la unitate.Presupun că Mister a vrut să meargă pe un grup mic şi până acum i-a reuşit. Sper să fim foarte motivaţi cu Belarus, chiar dacă se joacă fără spectatori. Cu copii am mai jucat cu Norvegia acum doi ani. E diferit, dar noi încercăm să ne capacităm maxim singur. Sper să vină cât mai mulţi copii, e diferit şi cumva ne afectează.  Eu sunt optimist şi cred că principalul atu al nostru este unitatea de grup. Fără un grup unit nu se poate realiza nimic şi asta e principalul nostru argument. Îmi doresc din toată inima să fiu la anul în Germania, am trecut prin multe greutăţi cu echipa până acum", a spus Marin pentru FRFTV, potrivit news.ro.

Fetiţa şi prietena dar şi părinţii vor fi primele persoane pe care Răzvan Marin le va suna în cazul calificării României la CE.

România joacă în compania Belarusului joi, iar cu Andorra duminică, în preliminariile Euro-2024..

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.