Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Marin: 'La încălzire am schimbat de trei ori ghetele. Păcat de acest stadion foarte frumos'

www.libertatea.ro
Răzvan Marin

Mijlocaşul Răzvan Marin a declarat, după meciul România - Serbia, scor 0-0, că gazonul Arenei Naţionale este în continuare de proastă calitate şi că nu a ştiut ce ghete să aleagă. FCSB nu a mai jucat pe acest stadion, tocmai pentru a se reface gazonul înaintea partidei de duminică, scrie news.ro.

"Până la urmă cred că toată lumea e mulţumită cu acest rezultat, am jucat mai mult de 50 de minute fără un om şi cred că per total am făcut o repriză bună. Îmi pare rău că am luat al doilea cartonaş galben în aceste două meciuri. Nimeni nu-şi doreşte să fie accidentat sau să fie suspendat, dar asta-i viaţa. Acum cred că suntem obligaţi să câştigăm ambele meciuri. Nu putem lua în considerare alt rezultat cu Lituania, iar în Muntenegru să încercăm să facem un meci foarte bun şi să luăm cele trei puncte pentur a spera în continuare la locul I, chiar dacă acum pare imposibil. Sârbii sunt o echipă puternică, jucători individual foarte buni, cu calitate mare, ăştia au fost sârbii cam tot timpul. Puternici tot timpul în duelurile unu la unu, dar în seara aceasta am demonstrat cu un om mai puţin că putem să le facem faţă şi să ne batem cu oricine. La încălzire am schimbat de trei ori ghetele pentru că nu ştiam cu ce să joc. Dacă jucam cu filet se rupea, dacă jucam cu turnate îmi era teamă să nu alunec, chiar nu ştiu ce să mai spun despre acest gazon. Păcat de acest stadion foarte frumos, în care s-au băgat foarte mulţi bani. Mă bucur că suporterii au fost într-un număr foarte mare şi sper să fie aşa la toate meciurile", a declarat jucătorul de la Standard Liege, la ProTV.

Citește și: Cristian Săpunaru: 'Echipa naţională a câştigat un grup, suporterii ne-au susţinut din primul până în ultimul minut'

Răzvan Marin le-a cerut coechipierilor săi de la naţionala de tineret să nu petreacă încă pentru califcarea la Campionatul European.

"M-am bucurat foarte mult pentru echipa under 21. Nu ştiu dacă mai am loc acolo, pentru că şi Nedelcu şi Cicâldău au jucat foarte bine pe durata calificărilor. I-am ajutat şi eu la două meciuri. După meci am vorbit cu câţiva dintre ei să nu petreacă foarte mult, pentru că mai au un meci. Chiar dacă meciul cu Liechtenstein pare uşor din toate punctele de vedere, trebuie să scoată cel puţin egal şi sper că o vor face", a spus el.

Reprezentativa României a remizat, duminică, pe Arena Naţională, scor 0-0, cu selecţionata Serbiei, într-un meci din grupa 4 a seriei C a Ligii Naţiunilor, în care a jucat o repriză în inferioritate numerică şi oaspeţii au ratat un penalti.

În minutul 44, Gabriel Tamaş a fost eliminat pentru o intrare periculoasă, cu piciorul ridicat, la Gacinovici. Arbitrul a dictat eliminare pentru Tamaş şi penalti pentru Serbia. Lovitura de la 11 metri a fost ratată de Tadici, în minutul 45+1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.