Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Oaidă (FC Rapid): Nu va fi uşor fără Rrahmani, este un om de gol care ne ajuta enorm

Fcrapid.ro
Rapid emblema

Fotbalistul Răzvan Oaidă a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea partidei cu UTA, că pentru Rapid nu va fi uşor fără Albion Rrahmani, atacant care va lipsi câteva luni după accidentarea suferită în meciul selecţionatei Kosovo cu Andorra din preliminariile EURO 2024.

"Ne aşteaptă un meci dificil, cu o echipă bună, dar sperăm să ne întoarcem cu cele trei puncte. Meciurile cu echipele mai slab cotate sunt mai dificile din punct de vedere psihic. Sigur nu va fi uşor, dar trebuie să abordăm meciul într-o manieră pozitivă şi să câştigăm. Toate echipele se ambiţionează când joacă împotriva noastră, au o motivaţie în plus. Nu va fi uşor fără Rrahmani, este un om de gol care ne ajuta enorm. Dar suntem Rapid, avem un lot numeros şi cine va intra în locul lui sunt sigur că va da sută la sută", a afirmat mijlocaşul, potrivit Agerpres.

Acesta este de părere că jucătorii formaţiei UTA vor fi la fel de motivaţi chiar dacă meciul nu se va disputa la Arad, ci pe Stadionul ''Iuliu Bodola'' din Oradea.

"Vom juca pe un teren neutru. Dacă nu mă înşel, ei cred că au mai evoluat acolo. Poate fi un avantaj sau un dezavantaj faptul că se joacă la Oradea, rămâne de văzut. Dar sunt sigur că vor fi foarte montaţi cei de la UTA, chiar dacă nu vor juca pe terenul lor", a explicat el.

Răzvan Oaidă a menţionat că este dificil de vorbit despre câştigarea titlului. "Nu vorbim despre titlu, muncim în fiecare zi pentru a ne îndeplini obiectivele. Titlul este departe, ne dorim, muncim, dar este dificil. Vom vedea ce va fi la final", a precizat Oaidă.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte formaţia UTA Arad, vineri, de la ora 21:00, pe Stadionul ''Iuliu Bodola'' din Oradea, într-o partidă contând pentru etapa a 13-a a Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.