Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Pascu, faimosul blogger de turism, dezvăluire explozivă - cum a încercat un secretar de stat PNL să-i închidă gura

razvanpascu.ro
razvan pascu

Răzvan Pascu, faimosul blogger de turism, dezvăluie pe pagina sa de Facebook o discuție halucinantă cu secretarul de stat pentru Turism, Răzvan Pîrjol, care i-a propus un post de consilier pentru a-i închide gura.

„BATAIE DE JOC din partea SECRETARULUI DE STAT DE LA TURISM, Razvan E. Pirjol

Halucinant. In seara asta imi scrie un mesaj Secretarul de Stat de la Turism ca a vazut niste emisiuni TV in care “am pareri”. Practic, este omul care conduce turismul romanesc, in subordinea Ministrului Economiei, Virgil Popescu, dupa ce Ministerul Turismului a fost desfiintat.

Am crezut ca e doar o greseala de exprimare in mesaj, am stat vreo 30 de minute sa ii scriu un raspuns cu o idee de garantare de catre Stat a voucherelor oferite turistilor de catre agentiile de turism care nu pot da banii inapoi in aceasta perioada din motive evidente. I-am explicat ca o vad ca pe o masura utila pentru toate partile implicate, care nu ar costa mult Statul si ar fi un castig pentru toata lumea: pentru turist, care sta linistit ca nu isi pierde banii daca agentia sau compania aeriana da faliment, pt ca are voucherul garantat de stat, ar fi util si pentru agentiile de turism care au o presiune uriasa pe umeri acum si nu au prea multe lucruri pe care sa le poata face si nici nu le sprijina nimeni, dar si pentru Stat, pt ca nu ar trebui sa plateasca niste sume efectiv, ci doar sa GARANTEZE ceva, deci nu sunt costuri foarte mari, plus ca tour-operatorii au si asigurari mari de insolventa. In fine, mesajul era putin mai complex explicat, dar cred ca ati inteles ideea.

Haos la Phenian după zvonurile cu privire la starea de sănătate a lui Kim Jong un - Elicopterele survolează capitala la joasă altitudine


Ce mi-a raspuns vedeti in mesajul atasat.

Mi-a propus un post de consilier, iar cand i-am spus ca nu sunt interesat mi-a zis sa imi vad de treburile mele. Cei care ne conduc ne spun sa ne vedem de treburile noastre. Incredibil.

A continuat si cu alte replici la fel de arogante si halucinante, toate la misto.

Este omul care reprezinta turismul din Romania. Voi va dati seama in ce tara traim?”, scrie Răzvan Pascu, făcând publică discuția de pe Whatsapp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.