Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Popa, europarlamentar PSD: Au ajuns un cor de bârfitoare!

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila

Premierul Viorica Dăncilă s-ar fi dus la Bruxelles și ar fi explicat că în România nu există corupție ci este doar o diferență culturală, pentru că la noi când se dă mită este, de fapt, o metodă de a mulțumi în mod special cuiva. Discuția a fost dezvăluită de un europarlamentar luxemburghez, iar eurodeputatul PSD, Răzvan Popa, îi acuză pe cei din PPE că au devenit un ”cor de bârfitoare”.

Citește și: Avertismentul lui Băsescu: Iohannis riscă un autogol cu referendum pe justiție

”Eurodeputatul PSD Răzvan Popa se declară șocat de nivelul jos la care a ajuns PPE în preajma campaniei pentru alegerile europene, partid care a ajuns să mizeze pe lansarea de bârfe în spațiul public în ceea ce privește România. Răzvan Popa susține că afirmații precum cele făcute de eurodeputatul PPE Frank Engel la adresa premierului României, arată că popularii au ajuns un cor de bârfitoare.

”Acest tip de a comunica public bârfe este scandalos. Cu atât mai mult cu cât vorbim despre un președinte de partid afiliat PPE, nu de orice politician. Cum ar fi dacă ne-am apuca și noi să spunem că am aflat din interiorul PPE diverse lucruri, doar pentru că am putea face acest lucru? Frank Engel și cei din PPE, prin acest tip de comportament, arată că sunt lipsiți de onoare și sunt doar un cor de bârfitoare ale Parlamentului European.

Aceasta este familia politică din interiorul căreia PNL vrea să reprezinte România la Bruxelles. Românii trebuie să știe cine sunt cei din PPE – un grup care atacă România chiar și prin astfel de abordări murdare și inacceptabile în politica europeană”, susține Răzvan Popa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.