Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Popa, europarlamentar PSD: Colegul Vasile Siegfried Mureșan nu a înțeles absolut nimic din audierea de la Comisia CONT

facebook.com
Razvan Popa

Europarlamentarul PSD, Răzvan Popa, îl critică dur pe colegul său din PNL, Sigfried Mureșan, pentru afirmațiile privind audierea vicepremierului Viorel Ștefan din Comisia de Control Bugetar al Parlamentului European:

Citește și: Radu Tudor, ipoteză neașteptată, după anunțul lui Augustin Lazăr: DIVERSIUNEA va influența jocul politic

”Ce a înțeles Vasile Siegfried Mureșan din audierea lui Viorel Ștefan din Comisia de Control Bugetar (CONT) a PE: absolut nimic. Și asta pentru că nu a fost de față la dezbatere...de unde se și vede că singurul lucru pe care l-a priceput a fost că votul politic negativ este un eșec al Guvernului.

Chiar dacă pemepistul, vopsit în galben, Vasile Siegfried Mureșan jubilează, trebuie subliniat că votul a fost exclusiv politic, fapt recunoscut și de raportorul acestui dosar, europarlamentarul estonian Tarant.

Mai mult chiar, o dovadă clară că acest gen de audieri se finalizează cu votul unor oameni politici din familii politice diferite o reprezintă cel puțin trei cazuri asemănătoare, ale altor candidați pentru calitatea de membru al Curții de Conturi Europene pentru care comisia CONT a dat vot negativ. Este vorba despre candidați din Polonia, Croația și Malta pentru care, în pofida votului din comisie, guvernele care i-au propus au girat, iar acum își duc mandatele la bun sfârșit.

Dar toate acestea, Vasile Siegfried Mureșan nu le știe. De-a lungul timpului a fost prea ocupat sa-i țină trena Elenei Udrea, să se plimbe cu Basescu pe la Cotroceni și să schimbe partidele pentru a-și asigura un nou mandat in care sa voteze împotriva României.”, susține europarlamentarul PSD pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.