Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Sava: „Acum putem intra în legalitate cu Arena Națională”

razvan Sava

Primarul general al Capitalei, liberalul Răzvan Sava, declară pe pagina oficială de Facebook, că este doar o problemă de timp până când Arena Națională va intra în legalitate, după ce Ministerul Dezvoltării a trimis agrementul și expertiza unui laborator din Italia, care confirmă încadrarea stadionului în categoria B de risc la incendiu.

„Am primit astăzi agrementul din partea Ministerului Dezvoltării, în baza solicitării pe care am trimis-o, însoțită de expertiza laboratorului din Italia. Este confirmată încadrarea la categoria B de risc la incendiu, ceea ce înseamnă că acum putem intra în legalitate cu Arena Națională. Mai așteptăm avizul IGSU, dar acesta devine o formalitate în acest moment. Mă bucur că domnul Viceprim-ministru Vasile Dâncu a înțeles, într-un final, că aceasta era calea legală de urmat și nu cea sugerată de ”așa-zis” experți, care ne recomandau să udăm cu apă acoperișul și să aducem mai multe forțe de ordine la stadion în ziua meciurilor. Nu, asta ar fi fost o ”cârpeală românească”, pe care IGSU n-ar fi putut să o accepte, în condițiile legii”, a declarat Răzvan Sava.

De asemenea, primarul general susține că aceste vești nu pot decât să bucure, deoarece alternativa ar fi fost înlocuirea acoperișului, o soluție extremă costisitoare și inutilă.

„Mă bucur, de asemenea, că n-am fost nevoiți să apelăm la soluția înlocuirii acoperișului. Ar fi fost costisitor și inutil. Suntem pe drumul cel bun. Avem acum o Arenă Națională modernă, clasificată după toate standardele europene, care poate fi deschisă evenimentelor sportive în condiții de siguranță”, a conchis Răzvan Sava.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.