Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Sava: Interesul meu e ca Delta Văcărești să primească statut de arie naturală protejată

savavacaresti

Primarul Capitalei Răzvan Sava răspunde acuzațiilor primarului Sectorului 4 Daniel Băluță, care sugerează că are interese ascunse legate de Delta Văcărești, și anunță că se luptă ca această zonă să primească statut de arie protejată.

”Nici n-a început campania electorală și candidatul neo-comuniștilor conspirați sub numele PSD din sectorul 4, Băluță, se repede cu acuzații mincinoase la adresa mea legat de Delta Văcărești. Îi transmit interimarului de la patru că nu am decât un interes legat de acest proiect - să primească statut de arie naturală protejată. Meschinăria și micimea acestui Băluță nu pot ține loc de credibilitate în fața bucureștenilor din sectorul 4”, scrie primarul general pe pagina de Facebook.

Răzvan Sava subliniază că sectorul 4 este prost administrat, iar acuzațiile primarului sunt o încercare de a ascunde propria neputință.

”După patru luni de mandat, sectorul patru merge din rău în mai rău. Profitând de demisia fostului edil, Băluță s-a cățărat pe scaunul de primar și și-a adus toată camarila mafiotă pesedistă la borcanul cu miere. Speră el să-i păcălească pe bucureștenii din sectorul patru și să se eternizeze la butoane după alegerile din iunie. Numai că locuitorii din sectorul patru au o sensibilitate specială la mafioți ca Băluță și-l vor trimite acolo unde îi e locul după 5 iunie - la pubela politicienilor ratați”, mai scrie Sava.

Primarul sectorului 4 Daniel Băluță a scris că primarul Capitalei ține partea rechinilor imobiliari în cazul Deltei Văcărești, din București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.