Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Sava își mută biroul la Piața Sudului

Razvan Sava 1

Primarul general al Capitalei, liberalul Răzvan Sava, a declarat că lucrările la Pasajul Piața Sudului pot fi terminate până în data de 30 iunie și pentru a se asigura de acest lucru, va supraveghea personal activitatea constructorului.

„În trei luni s-a rezolvat ceea ce nu s-a rezolvat în trei ani. Am discutat cu constructorul, cu proiectantul și consultantul, toți or să livreze tot ce trebuie livrat, astfel încât să nu se mai facă blocaje, s-au deviat tot ce a însemnat utilități în zonă. (...) Sunt optimist, lucrările pot să se termine până pe 30 iunie, se vor termina pe 30 iunie, o să îmi mut și biroul aici, o oră pe zi voi fi pe șantier, astfel încât să nu se ivească blocaje și lucrurile să meargă de la sine. De mâine mi se va aduce containerul și voi avea aici un loc în care o să vin și o să supraveghez lucrările. (n. red. Stadiul lucrărilor este ) undeva la 53%”, a declarat Răzvan Sava, potrivit Agerpres.

Printre măsurile luate de primar pentru terminarea cât mai rapidă a lucrărilor se numără cererea către constructor de a se munci în mai multe schimburi, inclusiv în weekend, precum și suplimentarea forței de lucru și a utilajelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.