Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Sava, propus de PNL să fie noul primar general interimar al Bucureștiului

razvan Sava

savaRăzvan Sava, consilier general, a fost propus de PNL să fie numit primar general interimar al Bucureștiului, au declarat surse politice pentru PoliticScan. Votul în partid a fost unanim.

Decizia finală de numire a lui Sava ca Primar General va fi luată tot prin votul consilierilor generali.

Răzvan Sava este în Consiliul General al Municipiului București din 2012 și președintele Comisiei pentru Utilități Publice, din cadrul PMB.

De meserie inginer energetician, el a absolvit Facultatea de Energetică - Universitatea Politehnica București în 1995, după care a ocupat diverse funcții de conducere la mai multe societăți.

În perioada 2008 - 2012 a fost manager la SC ICT Totall - Term, în perioada 2004 - 2008 manager la SC Protehnic Grup, iar între anii 1997 - 2001 director regional la SC Romstal Imex.La scurt timp după absolvirea facultății a fost inginer de proiectare la SC Tubal. A urmat cursuri de top management, de management financiar și management financiar prin bugete.

Primarul General Interimar al Capitalei Ștefănel Dan Marin a fost demis astăzi, 24 noiembrie, pentru că nu a fost în stare să gestioneze bunul mers al administrației locale, iar cetățenii au de suferit. Decizia fost luată în Consiliul General în urma unui vot. Drept urmare liberalii și social democrații s-au reunit în ședință pentru a veni cu un înlocuitor.

El a fost ales primar interimar după ce Sorin Oprescu a fost suspendat din funcție, după ce a fost arestat preventiv într-un dosar în care este acuzat de luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu și constituire a unui grup infracțional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.