Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Sava: Un alt proiect de modernizare poate pierde bani europeni

razvan Sava

Răzvan Sava, primarul general al Capitalei, a declarat vineri că proiectul de modernizare al spitalului Foișor ar putea pierde o parte din fondurile europene atrase, din cauza managementului prost al proiectului.

„S-ar putea ca acești bani (n. red. 300.000 euro) chiar să îi pierdem, ce s-a tras înainte de 31 decembrie 2015, pentru că din faza de proiectare, proiectul a fost întocmit foarte prost, licitația care s-a organizat a necesitat multe clarificări, s-a prelungit foarte mult. La momentul acesta se pare că se va lua hotărârea să se renunțe la licitația respectivă, să se întrerupă, pentru că nu se poate realiza prin proiectul respectiv”, a declarat Răzvan Sava, citat de Agerpres.

Răzvan Sava a declarat că a cerut Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București să se ia o hotărâre cu privire la planul de modernizare al spitalului, acest lucru însemnând renunțarea la actuala licitație sau găsirea unei soluții pentru a continua proiectul.

„Proiectul e prost făcut și din cauza aceasta sunt multe neclarități, s-au cerut foarte multe clarificări și am cerut Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București să ia o hotărâre în sensul acesta. Ori renunță la licitație, ori dacă sunt soluții să poată continua... Nu putem termina până la 30 iunie și atunci banii se vor pierde”, a conchis primarul general.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.