Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RE/MAX România organizează cursuri online gratuite pentru agenţii imobiliari, pe durata pandemiei

constructii imobiliare

RE/MAX România a decis să organizeze, pe durata crizei actuale cauzată de pandemia COVID-19, cursuri online deschise întregii comunităţi imobiliare şi nu numai, sub umbrela campaniei #solidaritateînimobiliare.

Conform unui comunicat remis, luni, AGERPRES, prin această iniţiativă digitală, RE/MAX îşi propune să ofere atât informaţii valoroase livrate de traineri de talie globală, în special pentru profesioniştii din imobiliare care vor să-şi aprofundeze cunoştinţele, dar şi recomandări de business avizate sau bune practici profesionale pentru această perioadă.

"Ne confruntăm cu o situaţie fără precedent, în care viaţa socială este redusă la minimum, fiind datoria fiecăruia dintre noi să facă tot ce îi stă în putinţă pentru a preveni răspândirea virusului. Pe de altă parte, perioada de izolare este o oportunitate uriaşă pentru a ne dezvolta sau aprofunda competenţele şi ariile de interes, iar online-ul ne facilitează acest demers. În acest context, RE/MAX România îşi deschide resursele de învăţare către întreaga comunitate imobiliară şi nu numai, oferind acces gratuit la un pachet complex de informaţii, cunoştinţe specializate şi recomandări profesionale", a declarat Răzvan Cuc, Preşedinte RE/MAX România.

Citește și: VIDEO Cum să îţi faci acasă o mască de protecţie împotriva COVID-19

Cursurile online vor avea o frecvenţă zilnică (de luni până vineri), începând cu ora 14:00, iar temele, speakerii şi link-ul de înscriere pentru fiecare curs se regăsesc pe pagina de Facebook a RE/MAX România. Seria de webinarii va fi susţinută de trainerii RE/MAX România, membri ai managementului companiei, dar şi alţi invitaţi, profesionişti în domeniu cu recunoaştere şi reputaţie globală în imobiliare. Printre temele abordate se regăsesc atât unele specifice domeniului imobiliar (Contractul de intermediere, Sharing best practice etc.), cât şi subiecte de interes general, care îşi pot găsi aplicabilitatea şi în alte arii (Cum să-ţi ţii business-ul viu şi atitudinea bună în vremuri de criză, Managementul schimbării - cum te adaptezi rapid la noua realitate).

În România, RE/MAX este cea mai mare reţea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de agenţi imobiliari, având, în prezent, peste 50 de francize şi peste 500 de membri. Planul de extindere la nivel naţional al RE/MAX România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate şi peste 1.000 de agenţi imobiliari.

La nivel mondial, RE/MAX este lider în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înfiinţată în 1973 în Denver, are în prezent peste 125.000 de agenţi afiliaţi, în 8.000 de birouri, aflate în circa 110 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 38 de ţări, cu peste 2.000 birouri şi 25.000 de agenţi, continuând să se extindă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.