Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RE/MAX România şi-a extins reţeaua cu încă trei birouri în Timişoara, Cluj-Napoca şi Bucureşti

https://www.facebook.com/SaintGobainRO
fabrica, arhitect, construcții

RE/MAX România, cea mai mare reţea de birouri imobiliare francizate, a anunţat luni că şi-a extins reţeaua cu încă trei birouri, în Timişoara, Cluj-Napoca şi Bucureşti, informează News.ro.

”RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, îşi extinde reţeaua cu câte o unitate în trei dintre cele mai efervescente pieţe pe plan naţional: Timişoara, Cluj-Napoca şi Bucureşti. În urma lansării celor mai noi birouri - RE/MAX Ambassadors, RE/MAX Atlas şi RE/MAX Exclusive - Timişoara numără în prezent două unităţi RE/MAX, Clujul are şapte birouri sub umbrela companiei, iar Capitala conduce topul cu 18 francize ale brandului”, anunţă grupul.

RE/MAX Ambassadors este cea mai recent deschisă unitate din Timişoara, având cinci broker/owneri – Adrian Cioată, Rareş Fâşie, Eugen Mareş, Marius Popa şi Mirabela Fâşie.

„Modelul clasic după care funcţionează intermedierea imobiliară este învechit, greoi şi netransparent, însă putem schimba în bine această paradigmă. Ne propunem să schimbăm rolul agentului - din prestator de servicii imobiliare, în reprezentant al vânzătorului sau cumpărătorului”, a declarat Adrian Cioată, broker/owner RE/MAX Ambassadors.

Printre obiectivele noii companii se numără: crearea unui mediu propice pentru dezvoltarea celor care vor să înceapă un business propriu în consultanţă imobiliară, o cultură axată pe învăţare şi dezvoltare continuă, precum şi specializarea agenţilor pe toate domeniile sectorului imobiliar.

RE/MAX Atlas, a şaptea franciză din Cluj, a fost lansată pe piaţă de Cristian Chiriţă, un antreprenor fără experienţă pe piaţa imobiliară, care a mizat pe expertiza brandului RE/MAX pentru obţinerea de cunoştinţe în real-estate şi îndrumare în formarea unei echipe. După cinci ani de activitate în domeniul transporturilor, respectiv o specializare profesională în acest segment, Chiriţă a decis să-şi continue cariera în domeniul consultanţei imobiliare.

RE/MAX Exclusive este cea mai nouă unitate a brandului pe piaţa din Capitală, oraş care deţine cel mai amplu portofoliu de birouri RE/MAX din ţară. Silviu Zamfir, broker owner-ul francizei, a ales să se reorienteze pe plan profesional după ce a activat peste 22 de ani în HoReCa.

Pentru dezvoltarea biroului acesta vizează următoarele etape: recrutarea de agenţi, oferirea de servicii complete clienţilor, precum şi recunoaşterea pe plan local a biroului propriu.

În România, RE/MAX este cea mai mare reţea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de agenţi imobiliari, având, în prezent, peste 50 de francize şi peste 600 de membri. Planul de extindere la nivel naţional al RE/MAX România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate şi peste 1.000 de agenţi imobiliari.

La nivel mondial, RE/MAX este lider în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înfiinţată în 1973 în Denver, are astăzi peste 140.000 de agenţi afiliaţi, în 8.000 de birouri, aflate în circa 110 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 40 de ţări, cu peste 2.000 birouri şi 26.000 de agenţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.