Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RE-START România dă RESTART Moldovei (Relu Chelaru)

relu chelaru

Relu Chelaru este un antreprenor ieșean „pur sânge” și un om care cunoaște foarte bine „mersul” României, mai ales din prisma pozițiilor de fost cadru militar și atașat militar în Italia. Relu Chelaru crede cu tărie în valorile şi obiectivele promovate de către Partidul RE:START ROMÂNIA şi îşi doreşte, alături de el şi de echipa sa, cât mai mulţi cetăţeni hotărâţi să păşească spre un viitor mai bun al României.

Manager al Grupului de firme „Impex Reinvest Construct”, Iaşi, din 2011 până în prezent și Director general al Impex Reval S.R.L. între 2007-2011, Relu Chelaru are o vastă experiență în afaceri, evaluări și consultanță fiscală.

Economist de profesie, Relu Chelaru vede cel mai bine direcția greșită în care merge România astăzi, sub presiunea unor guverne care și-au pus interesele proprii mai presus de binele comun, de binele țării. Fin observator al acestor lucruri, Relu Chelaru are capacitatea și forța intelectuală de a aduce în prim-plan tot ceea ce au ignorat guvernele de 30 de ani încoace. Tot ceea ce au lăsat să treacă pe lângă ele, în toată degringolada pe care au susținut-o la foc mic din 1990 până acum. Având o experiență bogată în ceea ce privește interacțiunea cu diversele categorii sociale, Relu Chelaru își dorește să contribuie politic la binele țării şi al comunității din care face parte, aducând un aport semnificativ pe scena politică actuală.

„Sunt parte din RE:START ROMÂNIA pentru că sunt un om asumat, determinat, ambițios şi perseverent. Dintotdeauna am fost liber în gândire, responsabil, implicat și, mai presus de toate, iubitor de România noastră dragă. Cred cu toată forța că numai un restart mai poate salva viitorul ei. RE:START ROMÂNIA este singura soluție viabilă în acest moment. De ce? Deoarece aici există o echipă de oameni noi, curați politic, entuziaști, dornici să schimbe țara în bine și motivați. Acum e cel mai prielnic moment în care să schimbăm România pentru viitor”.

În Partidul RE:START ROMÂNIA, Relu Chelaru este Vicepreședinte Moldova și Președintele Filialei Iași.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.