Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția Alinei Gorghiu după ce a aflat că se cere audierea sa: Este un cadou frumos

facebook
alina gorghiu

Copreședintele PNL Alina Gorghiu ar putea fi audiată la ÎCCJ, în dosarul Rovinari-Turceni, în care sunt judecați Victor Ponta și Dan Șova. Avocații unuia dintre inculpații în dosar (Laurențiu Ciurel) au cerut audierea liberalei. Contactată telefonic de jurnaliștii Antena3, Alina Gorghiu a spus că habar nu are despre ce este vorba, dar nu va refuza să se prezinte în fața instanței.

„Au fost situații în care am mai făcut acest lucru. Nu exclud ca pe viitor să se întâmple să mai fie nevoie de explicațiile mele în alte spețe. Este un cadou frumos să știu că de ziua mea îl obsedează numele meu pe domnul Ponta. Nu este zi de la Dumnezeu ca să nu-mi menționeze numele într-o formă sau alta. Bănuiesc că decizia judecătorului este luată în cunoștință de cauză”, a spus Alina Gorghiu într-o intervenție telefonică la Antena3.

„Doamna procuror a fost de acord ca toată lumea să fie audiată, mai puţin doamna Gorghiu (Alina Gorghiu - n.r.). Ea a încheiat contractele”, a spus Victor Ponta la ieșirea de la Curtea Supremă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.