Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția Ambasadei Israelului la scandalul de spionaj în care e vizată Laura Codruța Kovesi

kovesi

Ancheta DIICOT care îi vizează pe angajații companiei Black Cube acuzați că o spionau pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, „nu are legătură cu vreo instituție de stat israeliană”, se arată într-un comunicat al Ambasadei Israelului remis Digi24.

„Ambasada Statului Israel dorește să clarifice - referitor la situația făcută publică azi de mass-media din România - faptul că autoritățile israeliene nu sunt implicate în acest caz. Dorim să subliniem că ancheta îi vizează pe angajații unei companii private care nu are legătură cu vreo instituție de stat israeliană”, se spune în comunicatul reprezentanței diplomatice.

Citește și: EXPLOZIV Firma care a spionat-o pe Kovesi face DEZVĂLUIRI URIAȘE

Black Cube arată, potrivit cotidianului Times of Israel, că doi angajați au fost arestați: Ron Weiner și David Geclowicz. Însă, în cazul celor doi foști ofițeri de informații israelieni, Dan Zorella și Avi Yanus, compania susține că informațiile privind investigarea acestora este falsă.

Potrivit sursei citate, compania spune că angajații săi se ocupau cu investigarea unor acuzații de fapte de corupție din Guvernul României.

Citește și: ALERTĂ CU BOMBĂ la Ambasada Israelului din București

„Recent, compania a contractat În România un proiect de colectare a probelor privind fapte serioase de corupție în interiorul Guvernului și în agențiile sale. În timpul acestei activități, doi dintre angajații companiei au fost arestați după ce au descoperit informații importante”, se arată în comunicatul companiei.

Citește și: PREMIERĂ mondială: Wikipedia a fost condamnată în Suedia

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.