Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Dan Barna după remanierile anunțate de Dăncilă: 'Arată un PSD în plină descompunere, în care luptele interne sunt mai acute ca niciodată'

Inquam Photos / George Calin
dan barna

Președintele USR, Dan Barna, a declarat, marți, că remanierea Guvernului Dăncilă vine mult prea târziu și confirmă că Partidul Social Democrat este un partid în plină descompunere.

”Această remaniere confirmă ceea ce românii au văzut după 26 mai, un PSD aflat în plină descompunere, în care luptele interne sunt mai acute ca niciodată, fiecare tabără sau fiecare baronat încercând să-și extindă, precum în Evul Mediu, influența și dominația. Demisia doamnei Carmen Dan, mă rog, remanierea, în realitate, vine târziu, după ce am avut un ministru care efectiv a controlat bătaia cetățenilor pe 10 august, împingerea în dube a cetățenilor la Topoloveni, blocarea orașului Târgoviște. Trebuia să-și dea demisia de acum un an doamna Dan, dar doamna Viorica Dăncilă, la vremea aceea și ea o marionetă a lui Liviu Dragnea, a preferat s-o mențină mult prea mult în funcție. Este o demisie și o remaniere care vine mult prea târziu, din punct de vedere al ceea ce înseamnă minima moralitate necesară a unui Guvern în România”, a declarat Dan Barna, la RFI, conform Mediafax.

Ana Birchall așteaptă puncte de vedere pe recomandările din rapoartele GRECO. Anunțul ministrului de la CSM

Liderul USR a criticat, de asemenea, nominalizarea Ramonei Mănescu la Ministerul de Externe.

”Dacă vorbim de doamna Ramona Mănescu în locul domnului Meleșcanu, să nu uităm că în 2010 doamna Mănescu tocmai chestiona Comisia Europeană ce nevoie avem de DNA doar pentru că se suprapune peste Parchet. Deci e departe de a fi o variantă morală sau profesională. Nu mai vorbim de organizarea vizitelor doamnei Dăncilă în Emirate, una din acele călătorii de lux care au generat zero beneficii economice pentru România”, a completat Dan Barna.

Carmen Dan și-a anunțat demisia cu câteva minute înainte de ședința Comitetului Executiv de luni.

Nicolae Moga, propunerea de la Interne, este senator de Constanța în legislaturile 2008-2012, 2012-2016 și 2016-2020. În a doua legislatură, a ocupat și funcția de vicepreședinte al Senatului în Biroul Permanent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.