Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Dănuț Andrușcă după înregistrările-bombă cu Adrian Țuțuianu: 'Aștept să mă lămuresc înainte de a-l da în judecată'

News Allert
dan andrusca

Ministrul Economiei Dănuț Andrușcă a avut o primă reacție după jignirile colegului său din PSD, Adrian Țuțuianu. Acesta a spus pentru presa locală că așteaptă lămuriri înainte de a-l da în judecată.

„Aștept ca dl Țuțuianu să explice întregul context în care au fost făcute declarațiile respective, precum și care sunt pasajele scoase din context și care sunt spusele sale netrunchiate.

Domnia a spus că declarațiile sale au fost trunchiate și scoase din context. Aștept să mă lămuresc în legătură cu acest lucru înainte de a-l da în judecată. Sunt un om decent și bine-crescut, dar îi rog pe toți cei tentați să nu confunde toleranța mea. Totul are o limită.

Cred că PSD nu duce lipsă de dușmani în afara partidului, ca să existe și dușmănii interne de o asemenea amploare, exprimate într-un mod care nu face deloc cinste unui social-democrat și cu atât mai puțin unui fost ministru”, a declarat Dănuț Andrușcă, ministrul Economiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.