Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Ilie Nastase în privința pensiilor parlamentarilor

ilie nastase

Senatorul Ilie Nastase a declarat, marti, referindu-se la pensiile speciale ale parlamentarilor, ca nu se recunoaste în unele legi pe care le voteaza Parlamentul si ca ar trebui sa se mareasca toate pensiile în România, nu doar cele ale alesilor.

'Nu prea ma recunosc în unele legi pe care le votam, din pacate. Legea asta a fost votata când primul-ministru nu prea era prin România si eu nu intru în categoria asta oricum si nici nu vreau sa intru. Daca s-au marit pensiile, as vrea sa se mareasca pensiile cam la toata lumea din România, la cei care muncesc', a precizat Nastase, la Palatul Parlamentului.

La remarca unui jurnalist ca de aceasta pensie speciala va beneficia si el, Ilie Nastase a spus ca nu are nevoie de un astfel de venit. 'V-o dau dumneavoastra sau la niste copii, daca vreti. Eu nici pensia de militar n-o iau de atâtia ani si am cedat-o în alta parte. Eu nu am nevoie de pensie', a raspuns senatorul.

În opinia sa, însa, unii parlamentari merita un venit mai mare. 'Multi nu au afaceri si traiesc numai din salariul care nu este chiar prea mare pentru un senator. Cu 1.000 de euro nu prea te descurci, daca ai si doi-trei copii. Si unii merita. (...) Oamenii astia sunt destul de importanti în România si daca ne uitam la salariile parlamentarilor din alte tari vedem o diferenta foarte mare', a sustinut Nastase, potrivit AGERPRES.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.