Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Liviu Dragnea după consultările cu Klaus Iohannis: A spus că e o propunere rezonabilă

psd consultari cotroceni

Delegația PSD, condusă de președintele Liviu Dragnea, a avut a doua serie de consultări cu președintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Dragnea spune că l-a propus pe Liviu Voinea ca premier. PSD a anunțat că președintele nu va mai face o a treia rundă de consultări și că, probabil, marți va anunța numele noului premier.

”I-am prezentat președintelui Klaus Iohannis un pachet de obiective și priorități pentru viitorul guvern. Vrem bugetul de stat cât mai repede în Parlament. Am prezentat propuneri în detaliu. Vrem un guvern și un premier care să asigure creșterea economică promisă. Liviu Voinea împlinește atât criteriile de integritate, cât și pe cele de expertiză. Mugur Isărescu m-a asigurat că dacă Liviu Voinea va fi nominalizat va avea tot sprijinul BNR.

Citește și: Traian Băsescu, întrebare de baraj pentru Laura Codruța Kovesi: Tu nu ai nicio răspundere?

Președintele a prezentat un set de principii și obiective pe care le susține, le susținem și noi și ni le asumăm. Am avut o ședință de coaliție cu colegii de la UNPR și ALDE, nu au respins propunerea noastră pentru funcția de premier. Sperăm că această coaliție va funcționa și vom avea majoritate în Parlament.

Un premier şi un Guvern care să aibă un mandat limitat, un mandat foarte clar şi precis şi care să asigure că cele două runde de alegeri, locale şi parlamentare, se vor desfăşura în condiţii corecte, în aşa fel încât în România să nu fie incidente în ceea ce priveşte cele două procese

Președintele a spus că i se pare o propunere rezonabilă cea a lui Liviu Voinea. A spus că două runde de consultări sunt suficiente, iar mâine, după ce termină consultările, va face nominalizarea. Așa e și firesc.

Cred că am făcut o propunere bună și sper ca președintele să se aplece cu atenție asupra acestei propuneri.”, a spus Liviu Dragnea la ieșirea de la Palatul Cotroceni.

Citește și: Reținerile în cazul clubului #Colectiv continuă: Încă două persoane încătușate de DNA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.