Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Oprea la amânarea discuțiilor privind Codul Fiscal

gabriel oprea

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca liderii coalitiei au decis sa fie amânat votul asupra cererii de reexaminare a noului Cod fiscal pentru sesiunea parlamentara ordinara si le-a propus reprezentantilor Opozitiei ca joi sa aiba o întâlnire pe aceasta tema.

În acest sens, liderul UNPR, Gabriel Oprea, a precizat, dupa sedinta coalitiei de guvernare, ca formatiunea sa a sustinut necesitatea discutiilor tehnice privind Codul fiscal si ca urmeaza o întâlnire si cu Opozitia pentru luarea unei decizii politice.

'Au fost discutiile tehnice între specialisti. Stiti foarte bine ca si UNPR a sustinut ca este nevoie de discutii tehnice - tehnicienii partidelor - urmând sa ne întâlnim si cu colegii din Opozitie, la nivelul presedintilor de partide parlamentare si sa luam o decizie politica', a declarat Oprea, potrivit Agerpres, dupa ce coalitia a propus amânarea unei decizii asupra Codului fiscal pentru sesiunea parlamentara ordinara.

Întrebat daca exista retineri cu privire la puncte din Codul fiscal deja discutate, liderul UNPR a spus ca si copresedintii PNL au sustinut necesitatea unei întâlniri tehnice, urmata de discutii la nivelul liderilor politici.

'Chiar si PNL a spus, si domnul Blaga, si doamna presedinte Alina Gorghiu ca dupa o întâlnire tehnica urmeaza discutii la nivelul liderilor politici. Este agenda normala. S-au întâlnit specialistii, acum ne întâlnim presedintii de partide parlamentare. (...). Era foarte important sa ne întâlnim si sa armonizam - chiar s-au armonizat foarte multe puncte -, urmeaza întâlnirea fireasca între liderii politici si se va lua o decizie', a afirmat Oprea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.