Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Traian Băsescu după ce Dăncilă și Teodorovici s-au 'bălăcit' cu picioarele în mare: 'Vrea, nu vrea partidul, asta e'

basescu traian

Fostul președinte Traian Băsescu susține, într-o postare pe Facebook, că imaginile  cu noii lideri ai PSD la mare, fie mergând pe plajă, fie jucând tenis de masă, arată că social-democrații au început o campanie pentru ”recuperare de imagine” a tandemului care va reprezenta partidul la alegerile prezidențiale, cu Eugen Teodorovici candidat, susținut de premierul Dăncilă.  Băsescu susține că Teodorovici va fi candidat indiferent de voința partidului.

S-a tras cortina la NEVERSEA - Zeci de tineri, depistați cu droguri. Festivalul a fost umbrit și de o tragedie

"Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria

Tot weekend-ul, pe toate televiziunile am avut parte de imaginile destinate să-i umanizeze pe liderii PSD. N-aş spune că este cel mai rău lucru pentru nişte politicieni hotărâţi să schimbe imaginea partidului de guvernământ", a scris europarlamentarul PMP.

Traian Băsescu a indicat că parte a procesului de "umanizare" a liderilor PSD a reprezentat-o şi o întâlnire avută de ei cu primarii, cărora le-au dat, însă, doar "vorbe frumoase".

"Actorii principali ai filmărilor Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici s-au „bălăcit” cu picioarele în mare pentru a-şi trata bătăturile, au jucat împreună tenis de masă, au respirat împreună briza sărată a mării după care au avut şi o întâlnire cu primarii cărora le-au mai „pansat” nevoia de bani cu ceva vorbe frumoase".

În încheiere, fostul preşedinte a scris ca PSD, oricum, nu are alţi posibili candidaţi mai buni pentru Palatul Cotroceni şi Palatul Victoria.

"Unii au tratat întâmplarea ca fapt divers, alţii au fost răutăcioşi la adresa Vioricăi şi a lui Eugen iar alţii au criticat apariţia. Fiecare după gustul lui.

În realitate, am avut ocazia să vedem „la lucru pentru recuperare de imagine” tandemul care va reprezenta PSD la viitoarele alegeri prezidenţiale: Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria.

Vrea, nu vrea partidul, asta e !

Şi dacă nu vrea partidul, are soluţii mai bune?", a scris Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.