Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția PSD Satu Mare după demisia deputatului Octavian Petric

gazetanord-vest.ro
petric octavian psd

Filiala PSD Satu Mare a scris duminică, pe Facebook, după demisia din partid a deputatului Octavian Petric, că echipa județeană rămâne puternică „indiferent de numele celui care pleacă din partid”.

Citește și: Dragnea, atac furibund după scurgerile din PSD: Se înghesuie la un partid făcut de securiști, pentru securiști

”Nu ne surprinde decizia domnului deputat Octavian Petric de a da bir cu fugiții, însă dezamăgește toți colegii care au muncit pentru ca el să fie acum la al doilea mandat de parlamentar, dar și sătmărenii care ne-au acordat votul și încrederea. Onorabil pentru domnia sa ar fi fost să își dea demisia și din Parlament, pentru că a obținut acest mandat pe o listă, a PSD, și pentru un program de guvernare pentru care au muncit toți colegii din teritoriu.

Considerăm că domnul deputat Octavian Petric, care a primit susținerea partidului pentru patru mandate de consilier județean și două de deputat, avea de mult timp propria agendă încă din momentul în care nu a obținut votul CEX pentru primul loc pe listele pentru Parlament, fără nicio legătură cu partidul și cu votul dat de sătmăreni. Prin decizia sa de astăzi, nu a trădat doar partidul, ci toți colegii, primarii și aleșii care și-au pus în joc încrederea electoratului propriu pentru ca el să poată fi azi parlamentar.

Dar, noi în PSD suntem preocupați acum să construim și să ne ducem la îndeplinire proiectele pe care ni le-am asumat în fața sătmărenilor și nu avem timp de jocuri și calcule politicianiste.

Vă asigurăm că PSD Satu Mare rămâne o echipă unită, al cărei prim țel este să pună în practică promisiunile pentru care am primit încrederea sătmărenilor! Mergem mai departe, în ciuda tuturor celor care de doi ani neîntrerupți au încercat să ne oprească”, a declarat președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.

Citește și: Ponta, replică fulger după ce Dragnea l-a acuzat că e securist

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.