Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția surprinzătoare a Simonei Halep, după ce a fost spulberată de japoneza Osaka: 'Mâine e o nouă zi'

www.ao.com
simona halep

Simona Halep (26 de ani) a explicat, la finalul partidei cu Naomi Osaka(20 de ani), care au fost cauzele care au dus la acest eșec usturător, cel mai dur pentru numărul 1 mondial din ultimul an. Există însă şi un lucru pozitiv după această înfrângere categorică. Spre deosebire de alte dăţi, Simona Halep nu pare cu moralul la pământ, ci e gata să reînceapă munca.

”Nu am fost pregătită să joc acest meci și am evoluat prost. Partea bună este că am jucat semifinale, după multe săptămâni de pauză. E o înfrângere greu de digerat, însă îmi voi reveni, mâine e o nouă zi. Nu sunt surprinsă să văd două jucătoare de 20 de ani în finala de la Indian Wells. Ambele joacă foarte bine și merită să joace finala”, a spus Simona, la conferința de presă, potrivit digisport.ro.

Puțin confuză, Simona a spus și unde crede ea că s-a ”rupt” meciul. ”Am jucat bine până la 4-3, dar apoi mi-am pierdut concentrarea, nu știu de ce”, a mai spus Halep.

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-0, de jucătoarea japoneză Naomi Osaka, locul 44 WTA, în semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.