Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția Therme București la cazul elevei înecate: 'Nu s-a înecat, a fost luată de SMURD'

O fetiță de 7 ani s-a înecat la Therme București, fiind nevoie de intervenția celor de la SMURD și de transportarea, de urgență, la spital, așa cum relata site-ul toptabu.ro. Cei de la Therme București spun că eleva nu s-a înecat, dar nu spun ce i s-a întâmplat de a fost nevoie de intervenția salvatorilor și transportul său la spital. Angajații de la departamentul de comunicare vorbesc despre salvarea fetiței. Chiar și Raed Arafat spune că fetița a fost dusă la spital în stare gravă.

Citește aici cazul: DRAMĂ la Therme București! O elevă de 8 ani s-a înecat, cazul e mușamalizat

”Nicio persoană din cei 200.000 de vizitatori care au trecut pragul complexului Therme Bucuresti nu s-a înecat la Therme.

În data de 15 martie 2016, personalul medical din cadrul complexului Therme București a intervenit pentru a pune în siguranță o fetiță în vârstă de 7 ani care se afla în apă.

Personalul Therme București a intervenit imediat cu manevre specifice, iar ulterior aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD în stare de conștiență și transportată la un spital din București.

Citește și: O tânără umblă goală printre mașini / VIDEO

Ulterior fetița a dorit în mod special să mulțumească salvatorilor ei, familia contactând reprezentanții Therme București.

Compania Therme Bucuresti și personalul medical din cadrul centrului implicat în salvarea fetiței sunt alături de ea și de familie și își exprimă speranța într-o însănătoșire cât mai grabnică.”, se arată într-un comunicat al Therme București remis redacției STIRIPESURSE.RO

Citește și: INCREDIBIL Torționarul Ion Ficior e cel care a găsit cadavrul Mălinei Olinescu / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.