Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția ULUITOARE a unui fost prefect al Capitalei, după ce a scăpat de sentință în dosarul lui Popoviciu: 'Să mă pupe...'

ebihoreanul.ro
justitie

Mihai Luican, fost prefect al Bucureștiului, a avut o reacție uluitoare după ce a aflat că a scăpat de o sentință pe motiv de prescriere a faptelor. Este vorba despre același dosar în care Puiu Popoviciu a fost condamnat la șapte ani de închisoare pentru dare de mită și complicitate la abuz în serviciu. Latura civilă a procesului a rămas nesoluționată, fiind disjunsă într-un alt dosar care se află pe rolul Curții de Apel București, instanță de fond.

„SUNT LIBER. Pe prescriptie, totusi. Judecatorii aia nu au citit nici o pagina din dosar, inafara de concluziile procurorilor”, a scris fostul prefect pe Facebook, imediat după aflarea sentinței.

Mai mult, acesta a completat într-un comentariu următoarele: „Raman atarnat in dosarul civil disjuns, insa sunt sanse sa nu ma incalte cu altceva decat cheltuieli de judecata, daca citesc cu atentie. O sa-mi popreasca o treime din salariu pe viata, si apoi pe pensie. Asta e, sa ma pupe in kir.”

Amintim că în dosarul „Băneasa” Mihai Luican fusese condamnat, în primă instanță, la un an de închisoare.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.