Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACȚIE dură a lui Victor Ciutacu după ce Adrian Țuțuianu a susținut că a 'devenit o țintă' și că vorbele i-au fost scoase din context

ciutacu

Înregistrări cu vicepreședintele PSD, Adrian Țuțuianu, au apărut în spațiul public în ultimul timp. În discuțiile redate de România TV în cadrul emisiunilor moderate de Victor Ciutacu, liderul PSD își ataca colegii din Comitetul Executiv Național și membri ai Cabinetului numindu-i ”maimuțe” sau alte apelative pentru obediența de care ar da dovadă de șeful partidului. Tot în aceste înregistrări interne de la o ședință a PSD Dâmbovița (organizație pe care o conduce) Adrian Țuțuianu relata și despre blocaje la Antena 3 pentru cei care nu l-ar susține pe Liviu Dragnea, blocaje pe care el le pune pe seama a 2 milioane de EURO pe care televiziunea lui Dan Voiculescu ar fi promit-o de la Guvernul Dâncilă.

Jurnalistul Victor Ciutacu reacționează la contraatacul lui Adrian Țuțuianu - AICI care reclamă scoateri din context și faptul că ar fi devenit o țintă:

”Nu inteleg ce e denigrator in ce a fost dat. Sunt exact spusele domniei sale care nu au fost contestate. In afara de eternele vorbe coase din context, scuză de care m-am săturat din 1990 până acum, eu nu vad nici o negare a monologului dat pe post... pentru că pe domnia sa nu il contrazice nimeni în ceea ce a fost dat.

Despre apucăturile securistice ale colegilor sai si problemele pe care le are in organziatie e problema lui. Înteleg ca e revoltat cu privire la propriile vorbe, dar nu l-am auzit sa fie asa suparat atunci cand colegii lui au avut probleme cu întregistrări video. Știu doar de domnii Boscodeala si Arsene. Nu l-am auzit atunci sa zica ceva.

Altfel... de ce acum aceste inregistratrari, de ce domnia sa... asta ramane sa se regleze intre ei.

De ce Tutuianu? Pentru că are gura mare si proasta. Nu eu m-am laudat cu ce fac, ci el. Ca se inregistreaza intre ei, asta ține si de careacterul lor, de modul de actiune politică si de mintea pe care o au.

Spre deosebire de inregistrarile de la liberali care pe timpul USL se inregistrau intr-o veselie, la PSD se aud inregistrarile mult mai bine pentru că au scule mai performante. La liberali era un adevarat chin ca sa stai sa titrezi ce ziceau prin sedintele lor.

Altfel... succes în viață și la CEX unde înțeleg va fi un punct important de pe ordinea de zi”, a spus Victor Ciutacu pentru STIRIPESURSE.RO

ULTIMELE inregistrări:

Adrian Țuțuianu face DEZVĂLUIRI INCENDIARE: 'La Antena 3 s-au plătit două milioane de euro publicitate'

Planul SECRET al lui Dan Voiculescu a fost DEVOALAT: Înregistrarea în care un lider PSD spune ce vrea afaceristul - VIDEO

Adrian Țuțuianu l-a înjurat pe Codrin Ștefănescu 'de s-au spart geamurile la Kiseleff' - ÎNREGISTRĂRI din PSD (AUDIO)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.