Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACȚIE DURĂ din PNL după ce Viorica Dăncilă a anunțat că-l dă în judecată pe Klaus Iohannis

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis PNL

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a scris, pe Facebook, că decizia premierului Viorica Dăncilă de a depune o plângere în instanță împotriva președintelui Klaus Iohannis privind declarațiile acestuia despre un "Guvern corupt" este o soluție prin care "să te umpli de penibil definitiv", potrivit Mediafax.

"Căldura mare dăunează grav conducerii PSD! Dacă minte nu e, dacă șanse să intre turul doi nu sunt, dacă deficitul e peste 3% din PIB, dacă broșele chanel nu salvează situația economică, iar aceasta pare satisfăcătoare doar când e văzută din elicopter, dacă glumele proaste de la ședințele de partid nu țin loc de politici publice, dacă partenerii externi te evită și propunerile tale despre orice sunt respinse de societate... Dacă marea nu te inspiră, dacă te cheamă Dancilă, atunci găsești imediat soluția să te umpli de penibil definitiv: trântești o plângere penală împotriva Președintelui Klaus Iohannis pentru o declarație care nu a surprins decât pe PSD!", a scris senatoarea Alina Gorghiu, sâmbătă, pe Facebook.

Citește și: SURSE - Șefi de filiale au atenționat-o pe Dăncilă că nu e 'entuziasm' în organizații. REPLICA premierului .

Reacția liberalului vine ca urmare a anunțului premierului Viorica Dăncilă de sâmbătă, la Mamaia, că va depune plângere penală pe numele președintelui Klaus Iohannis, ca urmare a afirmațiilor acestuia cu privire la faptul că Guvernul este corupt.

Întrebată care este fapta pe care o sesizează, Dăncilă a afirmat că duminică se va întâlni cu avocații.

În urmă cu câteva zile, Viorica Dăncilă a afirmat că este revoltător faptul că şeful statului Klaus Iohannis de la foloseşte tribuna oficială a Administraţie Prezidenţiale expresia „Guvern corupt”. Premierul îi cere preşedintelui să prezinte urgent probe în acest sens.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că respinge integral remanierea propusă de premierul Viorica Dăncilă, precizând că propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile.

„Nu ar trebui să fie, însă, nicio surpriză pentru nimeni. Dimpotrivă, este rezultatul firesc a doi ani şi jumătate de guvernare haotică, incompetentă şi coruptă. Prin votul din 26 mai, românii le-au transmis PSD şi ALDE un mesaj extrem de clar, pe care ei, PSD şi ALDE, pur şi simplu se fac că nu îl înţeleg”, a explicat Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.