Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacție dură din PSD, după respingerea Rovanei Plumb: 'Cine a propus și susținut să-și asume și eșecul. Scoateți-vă ochelarii de cal!'

Guvern
rovana plumb

Deputatul PSD de Cluj, Horia Nasra susține că, în cazul respingerii Rovanei Plumb de la funcția de comisar european, cine a propus și susținut această nominalizare trebuie să-și asume și eșecul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Horia Nasra a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că guvernarea social-democrată poate continua doar într-o nouă alianță de stânga PSD - Pro România - ALDE, iar în cazul respingerii Rovanei Plumb de la funcția de comisar european, cine a propus și susținut această nominalizare trebuie să-și asume și eșecul.

Citește și: Andrei Caramitru îi atacă pe actorii #Rezist: Hai să facem panaramă și scandal

„Nu am văzut, primit sau semnat moțiunea de cenzură, însă consider că în acest moment guvernarea social-democrată poate continua doar într-o nouă alianță de stânga PSD - Pro România - ALDE, cu o largă majoritate parlamentară! De asemenea, un singur candidat la prezidențiale este cea mai bună variantă la actualul președinte. Cât despre respingerea Rovanei Plumb, cine a propus și susținut această nominalizare să-și asume și eșecul! Pentru cei care încă vor să audă și să evite un dezastru: scoateți-vă ochelarii de cal!”, a spus Nasra.

Rovana Plumb a primit un vot negativ, joi, în Comisia pentru Afaceri Judiciare (JURI) a Parlamentului European pentru funcția de comisar european, a anunțat europarlamentarul Siegfried Mureșan.

Citește și: Omul ‘crescut’ la FBI zguduie cazul Caracal! Declarația care aruncă-n aer întreaga anchetă

Comisia pentru Afaceri Judiciare (JURI) a decis, cu unanimitate de voturi, să trimită o scrisoare Comisiei Europene în care să informeze asupra faptului că există conflict de interese în cazul Rovanei Plumb și nu poate asuma funcția de comisar european.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.